Newsroom

Newsroom

Αιμιλία Υψηλάντη: Αντέδρασε σε δημοσιογράφο – «Δεν καταλαβαίνω αυτή την ερώτηση»

Η ηθοποιός του θεάτρου και της μικρής οθόνης κλήθηκε να τοποθετηθεί τόσο για τα όνειρα που έχει εκπληρώσει μέχρι σήμερα όσο και την «χρυσή εποχή» του κινηματογράφου.

αμιλια

Η Αιμιλία Υψηλάντη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό My Tv και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην τηλεοπτική της επάνοδο μέσα από τη σειρά Famagusta στο MEGA.

Η έρώτηση όμως της δημοσιογράφου για την επάνοδο της σε τηλεοπτική σειρά μάλλον αφενός και ήταν άκομψη, αφετέρου ενόχλησε την ηθοποιό με την σπουδαία καριέρα. 

Συγκεκριμένα, στην ερώτηση της δημοσιογράφου για το πως αισθάνεται  που είναι μέρος της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου, η Αιμιλία Υψηλάντη απάντησε:

«Αυτή την ερώτηση δεν την καταλαβαίνω. Συγγνώμη που μιλάω έτσι. Εσείς βλέπετε το αποτέλεσμα. Εγώ ήμουν μέσα και δούλευα. Τις ταινίες τις έκανα ως μια δουλειά που με ενδιέφερε, για να πάω να πάρω κάποια χρήματα. Είμαι ευτυχισμένη που αρέσουν στον κόσμο, γιατί είναι ένα προϊόν που… πουλάει.

Εμείς δεν εισπράττουμε το αποτέλεσμα, όπως εσείς. Βασικά, στη δική μου γενιά, αυτό που μας έκανε να θέλουμε να γίνουμε ηθοποιοί ήταν το θέατρο. Έχω την εντύπωση ότι αν έκανα μόνο τηλεόραση και κινηματογράφο, θα είχα ένα πολύ μεγάλο έλλειμμα.»

Αιμιλία Υψηλάντη: Οι δηλώσεις για το Famagusta

 

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

KERKYRA 2

Απίστευτο και όμως Κερκυραϊκό: Της έριξαν «Μπότη» στο κεφάλι – Έπεσε από το γραφείο του δημάρχου (video)

Το ιστορικό έθιμο των Μπότηδων παραλίγο να αποδειχθεί μοιραίο στην φετινή του εκδοχή καθώς από…