Αιματηρό περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (22/8/25) σε χωριό της Δημοτικής Ενότητας Σπερχειάδας, στον Δήμο Μακρακώμης, στη Φθιώτιδα, όταν ένας 60χρονος άνοιξε πυρ εναντίον του μικρότερου αδελφού του.
Σύμφωνα με πληροφορίες του LamiaReport, ο 60χρονος, έπειτα από έντονο καβγά, πήρε την καραμπίνα του και πυροβόλησε προς τον αδελφό του, ο οποίος πρόλαβε να απομακρυνθεί, αλλά τραυματίστηκε από τα σκάγια. Τραύματα υπέστησαν και δύο ακόμη άνδρες που εργάζονταν εκείνη την ώρα κοντά στο σπίτι.
Οι τραυματίες μεταφέρθηκαν αρχικά στο Κέντρο Υγείας Μακρακώμης και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Λαμίας για περαιτέρω εξετάσεις. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του ΑΤ Σπερχειάδας, οι οποίοι συνέλαβαν τον δράστη.
Όπως έγινε γνωστό, ο 60χρονος ζει μόνιμα στην περιοχή, ενώ ο αδελφός του κατοικεί στην Αθήνα. Οι δύο άνδρες είχαν χρόνιες κτηματικές διαφορές, οι οποίες, σύμφωνα με τις πληροφορίες, οδήγησαν στον διαπληκτισμό και τελικά στο αιματηρό επεισόδιο.
Διαβάστε επίσης:
Μύκονος: Οι εργαζόμενοι στο νοσοκομείο Νίκαιας απάντησαν στον Άδωνι για το τροχαίο του Tom Greenwood
Τσίπρας: Η δήλωση για «επιστροφή» στην πολιτική και το σχόλιο του δημάρχου Σπετσών
Νέα γυναικοκτονία στον Βόλο: Άνδρας δολοφόνησε τη σύζυγό του μέσα στο σπίτι τους
Απόστολος Βεσυρόπουλος: Ένας θάνατος και δύο τραγικές επισημάνσεις
Tα σχόλια στο site έχουν απενεργοποιηθεί. Μπορείτε να σχολιάζετε μέσα από την επίσημη σελίδα στο Facebook
Σχόλια