Αιματηρή καταδίωξη με ένα νεκρό στη Λάρισα

Μνήμες από τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά Νίκου Σαμπάνη, ξύπνησε ο θάνατος 20χρονου αλλοδαπού στη Λάρισα από αστυνομικό όπλο

Η αστυνομική καταδίωξη το μεσημέρι του Σαββάτου (8/7) έξω από τη Λάρισα, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του καταδιωκόμενου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το larissanet όλα ξεκίνησαν όταν η Αστυνομία έλαβε σήμα πως κλεμμένο αγροτικό αυτοκίνητο μάρκας Nissan, με έναν επιβαίνοντα κινούνταν επί της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Άμεσα οι αστυνομικοί βγήκαν στο δρόμο, εντόπισαν το όχημα και ξεκίνησαν να το ακολουθούν κάνοντας του σήματα προκειμένου να σταματήσει.

Ο οδηγός, ένας νεαρός 20χρονος δεν υπάκουσε σε κανένα από αυτά και έτσι ξεκίνησε μια περιπετειώδης καταδίωξη.

Περνώντας τη Λάρισα, στο ύψος της Γυρτώνης ο οδηγός του οχήματος βγήκε από την εθνική και έκανε αναστροφή, μπαίνοντας μετά από λίγο ξανά στην ΠΑΘΕ, στο ρεύμα προς Αθήνα.

Μετά τη Λάρισα βγήκε πάλι από τον αυτοκινητόδρομο επιλέγοντας το επαρχιακό οδικό δίκτυο και έχοντας από πίσω του περιπολικά που τον καταδίωκαν.

Από την μεγάλη ταχύτητα που είχε αναπτύξει το όχημα έπεσε πάνω σε τοίχο έξω από το χωριό Μοσχοχώρι και ο 20χρονος βγήκε από αυτό και άρχισε να τρέχει για να διαφύγει.

Ο νεαρός, όπως ήταν με καταγωγή από το Πακιστάν, φέρεται να έπεσε νεκρός λίγο αργότερα καθώς τον πυροβόλησε και τον τραυμάτισε θανάσιμα αστυνομικός, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.