Το αιχμηρό σχόλιο του μπασκεμπολίστα Νίκου Παππά περί λογοκρισίας στον αέρα της ΕΡΤ – «Είναι και live; Υπέροχα, δεν θα κοπεί»

Μεγάλη αμηχανία στο πλατό της ΕΡΤ, μετά τις δηλώσεις του διεθνούς μπασκετμπολίστα Νίκου Παππά, ο οποίος αφού έκανε ένα αιχμηρό σχόλιο περί λογοκρισίας 

164351923 2595349960769463 6826293104251983582 n

Ο διεθνής καλαθοσφαιριστής Νίκος Παππάς βρέθηκε καλεσμένος στην ΕΡΤ, και μιλώντας για την πορεία του στο μπάσκετ αποκάλυψε και μία σειρά από κοινωνικές του δράσεις.

Μία από αυτές ήταν η συμβολή του στη δημιουργία γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές του Κορυδαλλού, όπου με αξιοθαύμαστη σεμνότητα περιέγραψε τις κινήσεις του μέχρι αυτό να φτιαχτεί και να το χαίρονται οι κρατούμενοι των φυλακών.

Στη περιγραφή του σημείωσε ότι εκείνη την περίοδο, βρίσκονταν υπό κράτηση και φίλοι του αλλά και στις ελλείψεις των καταστημάτων κράτησης.

Η τοποθέτηση του μπασκετμπολίστα κέντρισε το ενδιαφέρον του δημοσιογράφου και τον ρώτησε αν οι φίλοι του ήταν κατηγορούμενοι για οικονομικά εγκλήματα.

Ο Νίκος Παππάς  απάντησε πως «οι φίλοι μου ήταν κατηγορούμενοι για τρομοκρατικές επιθέσεις, οργανώσεις κλπ. Είμαστε και στην ΕΡΤ. Είναι και live; Υπέροχα. Δεν θα κοπεί…».

Στη συνέχεια απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους που τον ρώτησαν αν είναι αγχωμένος, με αφοπλιστική ειλικρίνεια απάντησε πως «εγώ δεν αγχώθηκα. Εσείς μήπως αγχώνεστε. Εγώ θα φύγω, εσείς θα μείνετε. Το λέω γιατί υπάρχει γενικότερα μία λογοκρισία και δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση» αφήνοντας σαφείς αιχμές για τα περιστατικά λογοκρισίας που κατά καιρούς κατηγορείται η κρατική τηλεόραση.

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

τραμπ πυρ

ΗΠΑ: Άνδρας αυτοπυρπολήθηκε έξω από το δικαστήριο την ώρα που εκδικαζόταν υπόθεση του Ντόναλντ Τραμπ (Video)

Ο άνθρωπος που αυτοπυρπολήθηκε έλαβε ιατρική βοήθεια και μεταφέρθηκε από την περιοχή