Newsroom

Newsroom

Το αιχμηρό μήνυμα της Ρούλας Κορομηλά για την «πολιορκία» του σπιτιού της Πισπιρίγκου: «Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση των παιδιών»

Τα καρφιά της γνωστής παρουσιάστριας για την «πολιαρκία» του σπιτιού της Ρούλας Πισπιρίγκου από πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η σύλληψή της 

koromila1

Ένα ξεκάθαρο μήνυμα έστειλε η Ρούλα Κορομηλά για το πλήθος κόσμου που συγκεντρώθηκε έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου όταν έγινε γνωστή η δίωξη που ασκήθηκε στη μητέρα μετά τον θάνατο των παιδιών στην Πάτρα.

Χθες, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας των τριών παιδιών Ρούλας Πισπιρίγκου, η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε αρχικά στο Twitter:

«Νιώθω ότι θα σπάσει η καρδιά μου. Σοκαρισμένη. Κλαίω και εγώ, όπως όλος ο κόσμος. Τι έκανες στα παιδιά σου! ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ!», έγραψε η ίδια λίγη ώρα μετά την είδηση της σύλληψης.

Αργότερα επανήλθε με νέο σχόλιο για να καταδικάσει την πολιορκία του σπιτιού της Πισπιρίγκου: «Κάντε λίγη ησυχία εσείς που βρίσκεστε έξω από το σπίτι της δολοφόνου. Ησυχία μπορεί να χρειάζονται και γαλήνη τώρα τα παιδιά και από όλους μας αγκαλιά. Ησυχία! Ήρθε η δικαίωση τους. Οι φωνές και η βία δεν τους άξιζαν και δεν μας αξίζουν… Ησυχία!», έγραψε στο twitter της.

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

gaza 7

Επικεφαλής της υπηρεσίας τροφίμων του ΟΗΕ: Η Βόρεια Γάζα βρίσκεται σε κατάσταση απόλυτης πείνας

Το Ισραήλ έχει περιορίσει αυστηρά την είσοδο κρίσιμων ανθρωπιστικών προμηθειών στη Γάζα παρά τις προειδοποιήσεις…