Αιχμηρή ανάρτηση Κύρτσου για τον γιο Μητσοτάκη: Κρεσέντο οικογενειοκρατίας, ευνοιοκρατίας

Ο ευρωβουλευτής σχολίασε την αποκάλυψη του Documento, εκτιμώντας μάλιστα ότι η απόφαση για την πρόσληψη του γιου του πρωθυπουργού έγινε ύστερα από συνεννόηση Μητσοτάκη - Βέμπερ

4777709

Αιχμηρή ήταν η αντίδραση του ευρωβουλευτή Γιώργου Κύρτσου στην αποκάλυψη του Documento για την πρόσληψη του γιου του πρωθυπουργού σε θέση διαπιστευμένου βοηθού ισπανού ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες.

Η αποκάλυψη που έχει προκαλέσει οργή στα social media ήδη από χθες, δεν έμεινε ασχολίαστη και από τον Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος σημειώνει με νόημα ότι στο πλευρό του ισπανού ευρωβουλευτή ο γιος του πρωθυπουργού «θα μάθει».

«Στο γραφείο Ισπανού ευρωβουλευτή,ο γιός Κυριάκου,θα μάθει πολλά. Ο τ.βασιλιάς Χουάν Κάρλος αυτοεξόριστος λόγω μιζών. Ο πρώην ταμίας Λαϊκού Κόμματος στη φυλακή για μίζες. Ο Κασάντο,ηγέτης Λ.Κ.αποπέμφθηκε. Συγκρούστηκε με την περιφερειάρχη Μαδρίτης για μίζες. Να τα μάθει το παιδί..», αναφέρει στην πρώτη του ανάρτηση για το θέμα ο Γιώργος Κύρτσος.

Ωστόσο δεν έμεινε εκεί και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι η απόφαση για την πρόσληψη του γιου του συμφωνήθηκε σε ανώτατο επίπεδο μεταξύ Μητσοτάκη και Βέμπερ.

«Στο τελευταίο δείπνο Βέμπερ-Μητσοτ. στην Αθήνα,συζητήθηκαν ειδικού τύπου θέματα.
Όπως μας ενημέρωσε ο ο Βέμπερ,η απαίτηση Μητσοτάκη να διαγραφώ από ΕΛΚ.
Όπως προκύπτει από τις εξελίξεις, η πρόσληψη γιού Μητσοτάκη στο γραφείο του Ισπανού αντιπροέδρου ΕΛΚ.
Διπλωματία..κορυφής του Μητσοτάκη»

«Η δημόσια εικόνα Μητσοτ. Συντονίζει το αδίδακτο λόμπι του φ.αερίου.Υπερκέρδη δισεκ. σε βάρος νοικοκυριών και επιχειρήσεων. Κρεσέντο οικογενειοκρατίας,ευνοιοκρατίας,ίσως επειδή διαισθάνεται ότι πλησιάζει η πολιτική πτώση. Ο καταλληλότερος μετατρέπεται σε αποκρουστικότερο», είναι το τελικό σχόλιο του Γιώργου Κύρτσου. 

 

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

433140002 767928198614916 439479898267640574 n

O γνωστός ράπερ Εθισμός «σπάει κόκκαλα» με το νέο του τραγούδι – Η αναφορά στον Κώστα Βαξεβάνη και στις υποκλοπές

Ο Εθισμός μέσα από τους στίχους του θίγει συχνά υποθέσεις που απασχολούν έντονα την ελληνική…