Αιχμηρή ανάρτηση Βαξεβάνη μετά τη νέα δικαίωση για τις μηνύσεις Βγενόπουλου (εικόνα)

Για ακόμα μία φορά το δικαστήριο αποφάσισε την αθώωση του δημοσιογράφου Κώστα Βάξεβανη για τις μηνύσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου. Συγκεκριμένα, απεφάνθη ότι και στις δύο τελευταίες μηνύσεις όσα είχε γράψει ο εκδότης του Documento ήταν αληθή. 

Βαξεβάνης

Μετά και το τελευταίο δικαστήριο και τη βιομηχανία μηνύσεων από πλευράς Βγενόπουλου προς τον Κώστα Βαξεβάνη, πλέον έρχεται η πλήρης δικαίωση και αποκατάσταση της αλήθειας παρ’ όλη την προσπάθεια σπίλωσης που για χρόνια επιχείρησαν να στοιχειοθετήσουν τα συστημικά ΜΜΕ.

«Σήμερα εκδικάστηκαν στην Ευελπίδων οι δυο τελευταίες μηνύσεις (από τις 33 νομίζω συνολικά έχουμε χάσει το λογαριασμό ) του Βγενοπουλου εναντίον μου. Το δικαστήριο με αθώωσε γιατί όσα είχα γράψει ήταν αληθή. Επτά χρόνια ταλαιπωρίας μέσω μιας βιομηχανίας μηνύσεων και δολοφονίας του χαρακτήρα μου. Αυτοί που όταν αποκάλυπτα όσα έγραψα με λέγανε συκοφαντη,τώρα που δεν τους πληρώνει πια ο Βγενοπουλος προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αλλού συνεχίζοντας τα ιδια. Τα αφεντικά πληρώνουν και αυτοί διαμορφώνουν την εικόνα του δρακου για μένα. Έτσι όμως δηλώνουν και την ήττα τους», έγραψε μετά την απόφαση ο Κώστας Βαξεβάνης. 

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento δεν άφησε, όπως ήταν αναμενόμενο, ασχολίαστο και τον πόλεμο που δέχτηκε για χρόνια από συναδέλφους του οι οποίοι προτίμησαν να πάρουν το μέρος του επιχειρηματία και όχι να λάβουν υπόψη την στοιχειοθετημένη δημοσιογραφική έρευνα και τις αποκαλύψεις.  Συγκεκριμένα ο Κώστας Βαξεβάνης ανάρτησε εικόνα του Βγενόπουλου επισημαίνοντας στο υστερόγραφο ότι «η φωτογραφία είναι από την διακαναλική συνέντευξη του Βγενόπουλου στην οποία με αποκαλούσε συκοφάντη και ο δημοσιογράφος του Zougla φώναζε από κάτω πως δεν με θεωρεί δημοσιογράφο.»

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…