«Αιχμηρή» Ακρίτα για τη χυδαία επίθεση από δικηγόρο στη Σκορδά: «Ξέρετε πώς έγινε γνωστή;»

«Αιχμηρή», αγαπημένη Ακρίτα, για τη χυδαία σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Φαίη Σκορδά από τον πρώην (πλέον) δικηγόρο του ιερέα που βίαζε ανήλικη στα Πατήσια. 

My project 2

«Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;» – Την χυδαία επίθεση του πρώην (πλέον) δικηγόρου του ιερέα που βίαζε ανήλικη στα Πατήσια εναντίον της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Παπαδάκη, σχολίασε η Έλενα Ακρίτα κατά τη διάρκεια του Podcast της στο News247. Παράλληλα, καλεί τον Δικηγορικό Σύλλογο να παρέμβει.

Υπενθυμίζουμε πως ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο δικηγόρος του ιερέα που κατηγορείται για τον βιασμό ανήλικης στα Κάτω Πατήσια, αφού πρώτα εμφανίστηκε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και προκάλεσε χαμό, στη συνέχεια επιτέθηκε με απαράδεκτο τρόπο στη Φαίη Σκορδά, επιδιδόμενος σε ένα απόλυτα σεξιστικό παραλήρημα εις βάρος της παρουσιάστριας, σε μια προσπάθεια να απαξιώσει την πορεία της στην τηλεόραση.

Η χυδαία επίθεση του δικηγόρου στη Σκορδά:

«Κυρία Σκορδά θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα; Θέλετε να σας θυμίσω πώς έχετε κάνει εσείς καριέρα;

Να μη σας θυμίσω μια εκπομπή που έχετε κάνει στο Μακεδονία TV, με έναν Αγαμέμνονα ο οποίος κινείτε εναντίον σας και σας χαρακτηρίζει».

«Αιχμηρή», αγαπημένη Ακρίτα, για τη χυδαία σεξιστική επίθεση που δέχθηκε η Φαίη Σκορδά από τον πρώην (πλέον) δικηγόρο του ιερέα που βίαζε ανήλικη στα Πατήσια:

Kατά τη διάρκεια του Podcast της στο NEWS 24/7, η δημοσιογράφος εξέφρασε την οργή της για την υποκριτική στάση του πρώην (πλέον) δικηγόρου του ιερέα που βίαζε κατ’ εξακολούθηση την ανήλικη στα Πατήσια. Συγκεκριμένα, υπερασπίστηκε την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Παπαδάκη αναφορικά με την χυδαία επίθεση που δέχθηκαν από τον ίδιο, καλώντας, παράλληλα, τον Δικηγορικό Σύλλογο να παρέμβει.

Αναλυτικά:

«Η γιαγιά μου έλεγε ότι όταν πιάνεις τη λάσπη με τα γάντια, δεν λασπώνεται η λάσπη, λασπώνονται τα γάντια. Το ίδιο, απ’ ό,τι καταλάβαμε, πήγε ανερυθρίαστα να εφαρμόσει ως υπερασπιστική τακτική για τον πελάτη του, εκείνος ο ανεκδιήγητος δικηγόρος του παπά που βίαζε το ανήλικο κοριτσάκι κατ’ εξακολούθηση. Αυτός, λοιπόν, ο τύπος που είχε αναλάβει την υπεράσπισή του, παραιτήθηκε διότι – λέει – νόμιζε ότι υπερασπίζεται έναν αθώο. Τώρα – λέει – κατάλαβε ότι του είπε ψέματα ο παπάς και οι ηθικές του αξίες και αρχές δεν του επιτρέπουν να τον υπερασπιστεί γι’ αυτό και φεύγει».

«Οι ηθικές αξίες και αρχές αυτού του τύπου, ήταν να βγαίνει και να βρίζει τον Γιώργο Παπαδάκη και να αφήνει αιχμές που δεν μπορώ να τις επαναλάβω. Να αφήνει, επίσης, αιχμές για την Φαίη Σκορδά στην εκπομπή της με τον Γιώργο Λιάγκα, ότι ας πούμε “ανέβηκε” με άλλα μέσα. Γιατί, όπως όλοι γνωρίζουμε, όταν μια γυναίκα είναι όμορφη, ξανθιά και καλοβαλμένη, δεν “ανεβαίνει” με την αξία της. Όχι. Ανεβαίνει μόνο γιατί έχει κοιμηθεί με τον έναν και με τον άλλον που έχουν εξουσία και μπορούν να της προσφέρουν ένα μέλλον στην επαγγελματική της σταδιοδρομία», σχολίασε.

Όπως εξήγησε: «Αυτό είναι το στερεότυπο, αυτό βγήκε και είπε στα μούτρα της κοπέλας, αυτό λένε πάρα πολλοί πίσω από την πλάτη. Όποια γυναίκα έχει την “ατυχία” να είναι εμφανίσιμη με κάποιο τρόπο, δεν έχει αξία, είναι άχρηστη. Δεν έχει γνώσεις, δεν έχει επίπεδο, δεν έχει μια συγκεκριμένη νοοτροπία που κάθε μέρα την καταθέτει στον κόσμο. Όχι. Είναι μία γυναίκα που ανέβηκε από κρεβάτι σε κρεβάτι. Πώς – της λέει – γίνατε εσείς γνωστή κ. Σκορδά; Να σας πω εγώ πώς έγινε, που δεν την ξέρω την κοπέλα, ειλικρινά. Ούτε καφέ έχουμε πιει, ούτε στο τηλέφωνο έχουμε μιλήσει. Δούλεψε σκληρά και έγινε. Δούλεψε σκληρά, για πάρα πολλά χρόνια με πείσμα, προσπάθησε να βελτιώσει τον εαυτό της, να γίνει καλύτερη. Και έγινε».

Στη συνέχεια είπε, «Δεν ντρέπεστε πια; Δεν ντρέπεστε, που πιάνετε τους ανθρώπους στο στόμα σας και λέτε ό,τι θέλετε; Πότε έδωσε τέτοια δείγματα ο Παπαδάκης; Ένας άνθρωπος αφοσιωμένος στη δουλειά του σε βαθμό εγκλήματος – εγώ απορώ πώς τον αντέχει η γυναίκα του με αυτά τα βάναυσα ωράρια που ζει ο Παπαδάκης. Και θα βγεις να τον πιάσεις στο στόμα σου; Και δεν ντρέπεσαι; Τι κάνει ο Δικηγορικός Σύλλογος; Δεν πρέπει να τον διαγράψει; Έτσι θα κάθεστε; Θα κάθεστε να τους καμαρώνετε όλους αυτούς τους αχρείους, να βγαίνουν και να σπιλώνουν τις υπολήψεις εργαζόμενων και επαγγελματιών; Είστε με τα καλά σας; Να σοβαρευτούμε κάποτε;».

Α. Μπίνης: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού διερεύνησης σιδηροδρομικών ατυχημάτων

240327221854 athanasios mpinis 270324 1024x574 1

Α. Μπίνης: Παραιτήθηκε ο πρόεδρος του οργανισμού διερεύνησης σιδηροδρομικών ατυχημάτων

Σύμφωνα με πηγές από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, η παραίτηση του Αθανάσιου Μπίνη σχετίζεται…

Άγρια κόντρα Φαραντούρη με Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ: «Να δείχνετε περισσότερο σεβασμό» (video)

profile player 960x540 26

Άγρια κόντρα Φαραντούρη με Πορτοσάλτε στο ΣΚΑΪ: «Να δείχνετε περισσότερο σεβασμό» (video)

Μετωπική κόντρα μεταξύ του Νικόλα Φαραντούρη και του Άρη Πορτοσάλτε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ

«Θερμή» υποδοχή Μητσοτάκη από ακτιβίστρια στον Καναδά – «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 14.000 παιδιά είναι νεκρά στη Γάζα» (Video)

Screenshot 2 15

«Θερμή» υποδοχή Μητσοτάκη από ακτιβίστρια στον Καναδά – «Θα έπρεπε να ντρέπεστε, 14.000 παιδιά είναι νεκρά στη Γάζα» (Video)

«Θα έπρεπε να ντρέπεστε. Πώς κοιτάζετε τον εαυτό σας στον καθρέφτη».

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

221115164838 mariagapi 305110527 473772367946558 5755461261693762487 n

Συγκλονίζει το βίντεο της Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου – Να φοράτε αντηλιακό» λέει το μοντέλο

Στο βίντεο που ανέβασε, το νεαρό μοντέλο δείχνει την τομή στην πλάτη της και τονίζει…

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

profile player 960x540 25

Δώρα Χρυσικού: Η εξομολόγηση που συγκίνησε τη Ζαμπέτογλου – «Τον πλησίασα και του είπα ότι τα μαλλιά μου είναι περίεργα» (video)

Για την περίοδο που πάλευε με τον καρκίνο μίλησε η Δώρα Χρυσικού, αποκαλύπτοντας μια ιστορία…