Αιχμές κατά της κυβέρνησης για το άνοιγμα της εστίασης από τον Λαζάρου - Γιατί δεν ανοίγει το μαγαζί του

«Όταν η Πολιτεία θεσπίζει νόμους πρέπει να εξετάζει και την πρακτική τους αξία» σημειώνει ο γνωστός σεφ

NewsRoom 03/05/2021 | 15:11

Για το άνοιγμα της εστίασης μίλησε ο γνωστός σεφ Λευτέρης Λαζάρου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 εξηγώντας τους λόγους για τους οποίους δεν ανοίγει το μαγαζί του.

Εξήγησε πως η πολύ δύσκολη τροφοδοσία του εστιατορίου εν μέσω αργιών από τη μία και τα έργα ανάπλασης στο Μικρολίμανο, όπου βρίσκεται το κατάστημά του, από την άλλη, είναι οι λόγοι για τους οποίους δεν ανοίγει το μαγαζί του την Δευτέρα.

Ερωτηθείς για την απαγόρευση μουσικής στα εστιατόρια, σχολίασε τις δηλώσεις των ειδικών περί αποφυγής των δυνατών συζητήσεων, διερωτώμενος το εξής: «Έχετε ακούσει να φωνάζουν μέσα σε εστιατόρια».

Παράλληλα, εκτίμησε ότι έτσι σπρώχνουμε τους νέους και πάλι στις πλατείες, τσουβαλιάζοντας, όπως είπε χαρακτηριστικά, τα εστιατόρια, τα καφέ και τα καφέ μπαρ.

Ο Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε και στην απαγόρευση κυκλοφορίας στις 11 παρά τέταρτο το βράδυ, θεωρώντας πως είναι αδύνατο ενας πελάτης εστιατορίου της παραλιακής να φτάσει στο κέντρο της Αθήνας χωρίς να παραβιάσει τα χρονικά όρια.

«Καλύτερα να ανοίγαμε με τους όρους που κλείσαμε», σημείωσε, τέλος, ο κ. Λαζάρου, υπογραμμίζοντας ότι όταν η Πολιτεία θεσπίζει νόμους πρέπει να εξετάζει και την πρακτική τους αξία.