Newsroom

Pandora Newsroom

Αίγιο: Συνελήφθη για οπλοκατοχή ο 65χρονος Ιταλός – Παραμένει ύποπτος για τη διπλή δολοφονία

Η σύλληψη έγινε για το μαχαίρι και το αεροβόλο όπλο που κατείχε παράνομα - Σε αντιφάσεις έχει υποπέσει ο ύποπτος

aigio 1024x577 1

Στην σύλληψη του Ιταλού που είχε προσαχθεί την Τρίτη για τη διπλή δολοφονία στο Αίγιο προχώρησε η αστυνομία.

Η σύλληψη έγινε για το μαχαίρι και το αεροβόλο όπλο, που κατείχε παράνομα, σύμφωνα με το tempo24.gr. Αναφορικά με τη διπλή δολοφονία, παραμένει ύποπτος.

Από την αρχή που έγινε γνωστή η δολοφονία της 54χρονης και του 26χρονου γιου της, οι υποψίες στράφηκαν προς τον 65χρονο σύντροφο της άτυχης γυναίκας, με τον οποίο συζούσαν τα τελευταία 15 χρόνια. Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο 65χρονος κοιμόταν και δεν αντιλήφθηκε τι συνέβη, ενώ υποστήριξε πως ο ίδιος ήταν εκείνος που εντόπισε τα δύο θύματα νεκρά μέσα στο σπίτι.

Ωστόσο, πληροφορίες του tempo24.gr αναφέρουν ότι κατά τη διάρκεια της πολύωρης εξέτασής του ο 65χρονος υπέπεσε σε σειρά αντιφάσεων, οι οποίες αξιολογούνται ιδιαίτερα από τους ερευνητές της υπόθεσης. Παράλληλα, τα ευρήματα που έχουν συγκεντρωθεί από τον τόπο του εγκλήματος, αλλά και από τις έρευνες που ακολούθησαν, ενισχύουν τις υποψίες των Αρχών σε βάρος του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές έχουν εντοπίσει το αεροβόλο όπλο που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε κατά την επίθεση στον 26χρονο, καθώς και ρούχο του υπόπτου στο οποίο βρέθηκαν ίχνη αίματος. Τα ευρήματα έχουν σταλεί για εργαστηριακή εξέταση.

Διαβάστε επίσης: 
Δείτε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο koutipandoras.gr

Λειψυδρία στην Ολλανδία λόγω παρατεταμένης ζέστης και ξηρασίας: Σε ισχύ μέτρα για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων

AP21174452076514

Λειψυδρία στην Ολλανδία λόγω παρατεταμένης ζέστης και ξηρασίας: Σε ισχύ μέτρα για τη διαχείριση των υδάτινων πόρων

Όπως επισημαίνεται, η χώρα έχει περάσει πλέον από το στάδιο της «πιθανής» στη «πραγματική» λειψυδρία

Οι Προτάσεις μας

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

snapshot2

Το Κουτί της Πανδώρας του Κ. Βαξεβάνη επέστρεψε: Σκοτεινές επιχειρήσεις από βρετανικές υπηρεσίες στην Ελλάδα

Εμπλέκονται κορυφαίοι πανεπιστημιακοί, σύμβουλοι πολιτικών και δημοσιογράφοι.

Σχετικά με ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Κως: Σύλληψη 30χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου-Της πρόσφερε αλκοόλ

4711018 police 2122373

Κως: Σύλληψη 30χρονου για σεξουαλική παρενόχληση ανηλίκου-Της πρόσφερε αλκοόλ

Ο άντρας εργαζόταν σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου επέτρεψε την κατανάλωση αλκοόλ από την ανήλικη.

Efood: Στάση εργασίας εργαζομένων στον τελικό του Μουντιάλ- «Δεν παίζουμε με τα δικαιώματά μας»

6430357

Efood: Στάση εργασίας εργαζομένων στον τελικό του Μουντιάλ- «Δεν παίζουμε με τα δικαιώματά μας»

«Στον τελικό του Μουντιάλ θα παίξουμε για την δική μας φανέλα: την αξιοπρέπειά και την…