Newsroom

Newsroom

Αίγιο: Σπαραγμός στις κηδείες γιαγιάς και εγγονού (Video)

Ο Θρήνος στις κηδείες της γιαγιάς και του εγγονού της που βρήκαν τραγικό θάνατο στο τροχαίο στο Αίγιο, δεν μπόρεσε να σκεπάσει την οργή των συγγενών για τον 28χρονο δράστη - οδηγό.

kid

Ένα συγκλονιστικό μήνυμα άφησε στα social media η απαρηγόρητη μητέρα του 12 μηνών παιδιού και νύφη της αδικοχαμένης γυναίκας.

«Γιαννάκη μου υποφέρω πονάω μακριά σου παιδάκι μου. Παιδάκι μου, πού είσαι να σε πάρω αγκαλίτσα; Αυτός που πήρε τη ζωή του παιδιού μου και της πεθεράς μου να το πληρώσει. Παλικάρι μου αντίο! Σε έχασα, έφυγες μέσα από την αγκαλιά μου, πεθερούλα μου καλή, φύλαγε μου το μονάκριβό μου, αγάπη μου, άγγελέ μου» έγραψε.

Σύμφωνα με το συνήγορο του, ο 28χρονος οδηγός που τους χτύπησε ισχυρίζεται ότι δεν προσπάθησε να διαφύγει αλλά έπαθε κρίση πανικού.

Την ίδια ώρα μια εργαζόμενη σε παραλιακό μπαρ της περιοχής περιγράφει σε τι κατάσταση ήταν ο οδηγός πριν την τραγωδία. Όπως είπε: «Ήρθε από εδώ μαζί με την κοπέλα του και καθίσανε στο μπαρ. Έκαναν μπάνιο. Κάθισαν στο μπαρ και όντως καταναλώσανε αλκοόλ. Η κοπέλα όχι τόσο. Ο οδηγός πάνω από τρία ποτά. Από τα λεγόμενα των συναδέλφων μου δεν ήταν ικανός να οδηγήσει. Έφυγε από το μπαρ με τη μουσική στη διαπασών ενώ το αυτοκίνητο σπινιάριζε».

Τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων θα δείξουν πόσο αλκοόλ είχε καταναλώσει ο οδηγός πριν παρασύρει τη γιαγιά και τον μικρό Γιαννάκη. Οι  εκθέσεις της Τροχαίας  θα δείξουν και με τι ταχύτητα έτρεχε.

Πηγή: thebest.gr

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…