Αιφνίδια επίσκεψη Μελισσανίδη στα Σπάτα με "εξάψαλμο" στους παίκτες: "Δεν σέβεστε την ΑΕΚ"

Άστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Μελισσανίδης στην αιφνιδιαστική επίσκεψη του στο προπονητικό κέντρο της ΑΕΚ στα Σπάτα. Στο στόχαστρο βρέθηκαν οι παίκτες της Ένωσης, που δεν έχουν αποδώσει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα. «Δεν σέβεστε την ΑΕΚ» είπε στους παίκτες.

NewsRoom 22/11/2016 | 14:00

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι ευχαριστημένος από την εικόνα της ομάδας και τη μέχρι στιγμής βαθμολογική συγκομιδή. Έτσι, μετά το πέρας της προπόνησης έτριξε τα δόντια των παικτών παρουσία των Μπάγεβιτς - Μοράις. 

«Βλέπω ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά. Ακόμα και όταν χάνουμε βλέπω… γελάκια και χαμόγελα. Δεν είναι δυνατόν να έχετε αυτή την εικόνα. Έμαθα ότι και στο τελευταίο φιλικό με τον Ατρόμητο δεν είχαμε καλή εικόνα, αλλά εσείς ήσασταν χαλαροί στα αποδυτήρια και μετά βγάζατε selfies ή όπως αλλιώς τα λένε αυτά. Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! Δεν έχετε καταλάβει πού παίζετε. Δεν σέβεστε την ΑΕΚ και δεν ξέρετε που βρίσκεστε. Η ομάδα είναι απόλυτα εντάξει απέναντί σας και οφείλετε να είστε κι εσείς πιο συγκεντρωμένοι. Είναι υποχρέωσή σας να είστε επαγγελματίες 100%», τόνισε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ έκανε συστάσεις και για τις επαφές των παικτών με τους δημοσιογράφους και τις συχνές διαρροές στον Τύπο.