Αιχμές της Άννας Κορακάκη για τους «δήθεν» υποστηρικτές των Ελλήνων αθλητών

Οι Έλληνες αθλητές που κάτω από αντίξοες συνθήκες (που τις μαθαίνουμε όταν έχουν κάποια επιτυχία) κάνουν τις μέρες μας καλύτερες με τις επιτυχίες τους αλλά και με τη συμπεριφορά τους που κερδίζουν κατά κράτος τους “δήθεν” υποστηρικτές τους. Μια από αυτές σχολίασε και η Άννα Κορακάκη για την υποδοχή των πέντε ατόμων από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής

57aa0bce1dc52430578b48b7

Η ολυμπιονίκης στην σκοποβολή, Άννα Κορακάκη, έγινε πρώτη Ελληνίδα αθλήτρια που εξασφάλισε την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024 αλλά αυτό φαίνεται ότι δεν απασχόλησε καθόλου δημοσιογράφους και δη πολιτικούς. Η πρωταθλήτρια της σκοποβολής που πρόσφατα κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα σκοποβολής στο Κάιρο, επέστρεψε μαζί με την υπόλοιπη ελληνική αποστολή από την Αίγυπτο, αλλά έγινε δεκτή στο αεροδρόμιο από πέντε άτομα.

Σε ανάρτησή της η Ελληνίδα Ολυμπιονίκης, άφησε αιχμές για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τους αθλητές ορισμένοι εδώ στην Ελλάδα. Όπως ανέφερε όταν κάποιος πάρει ολυμπιακό μετάλλιο, θα σπρώχνονται όλοι οι δημοσιογράφοι για μια δήλωση κι ένα πλάνο, ενώ κάποιοι θα λένε γιατί δεν προβάλλονται οι αθλητές που κάνουν περήφανη τη χώρα. Και δεν έχει άδικο καθώς το πιο εκνευριστικό και απογοητευτικό είναι κάθε φορά που γίνεται μια επιτυχία ορισμένοι σπεύδουν να πανηγυρίσουν και να φουσκώνουν από περηφάνια. Οι περισσότεροι απλώς περιμένουν στη γωνία να κλέψουν στιγμές δόξας από τους πρωταγωνιστές και μόλις σβήσουν τα φώτα τούς αφήνουν στη μοίρα τους να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά.

 

Αναλυτικά η ανάρτηση της Άννας Κορακάκη:

Οι «λίγοι και καλοί» που λέει ο λαός μας, φίλοι, που ήταν ήδη εκεί, από τα πρώτα μου μετάλλια (και πριν από αυτά), ως μικρό κορίτσι. Είναι εκείνοι, που, θα σπρωχτούν άγαρμπα (ναι, κυριολεκτικά θα σπρωχτούν), αν επιστρέψω από τους επόμενους Ολυμπιακούς με ένα μετάλλιο για τη χώρα. Θα σπρωχτούν, εξαιτίας των -χωρίς υπερβολή- επιδρομικών διαθέσεων και «ληστρικών κινήτρων» δημοσιογράφων, που με περισσό πάθος, θα κατηγορούν στην TV -με αφορμή το Ολυμπιακό μετάλλιο- οτιδήποτε και οποιονδήποτε άλλο «φταίει», που δεν προβάλλονται «τα παιδιά που μας κάνουν τόσο περήφανους με τις τεράστιες διακρίσεις τους».

Κι όταν εγώ θα προσπεράσω τότε τα μικρόφωνα, και τρέξω στη μάνα μου, τη Νίκη, τον Ηλία, το Νίκο, την Έλενα, τον Βαγγέλη, το Θοδωρή και όοολους εσάς, θα είμαι «σνομπ».

Δεν πειράζει, θα είμαι τουλάχιστον αληθινή, όπως πάντα».

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…