Αχτσιόγλου: «Μάλλον δεν έχουν δει εργαζόμενη μητέρα από κοντά» – Με ένα tweet «έκανε σκόνη» τα δεξιά τρολ

"Πληρωμένη απάντηση" από τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στα δεξιά τρολ του διαδικτύου μετά τη χυδαία σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσαν σε βάρος της επειδή…φαινόταν κουρασμένη.

5203065

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Έφη Αχτσιόγλου έδωσε “πληρωμένη απάντηση” στα δεξιά τρολ του διαδικτύου μετά τη χυδαία σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσαν σε βάρος της επειδή…φαινόταν κουρασμένη.

Με φόντο την άτυπη έναρξη της προεκλογικής περιόδου για τις πρόωρες εκλογές, έβαλαν στο στόχαστρο την τομεάρχη Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ εξαπολύοντας αισχρά σεξιστικά σχόλια για την εμφάνισή της, με αφορμή την on camera δήλωσή της για τα ανεπαρκή επιδόματα της κυβέρνησης Μητσοτάκη που εξανεμίζονται από τις διαρκείς αυξήσεις.

Θεωρούν μάλλον ότι είναι μέγα αδίκημα το να “φαίνεσαι κουρασμένος” αν είσαι γυναίκα, πόσο μάλλον εάν είσαι εργαζόμενη γυναίκα και νέα μητέρα.

Η Έφη Αχτσιόγλου απάντησε στην επίθεση που δέχτηκε για την εμφάνισή της με ανάρτησή της στο twitter:

«Ευχαριστώ όσους ενδιαφέρθηκαν για την εξωτερική μου εμφάνιση. Μάλλον δεν έχουν δει ποτέ εργαζόμενη νέα μητέρα από κοντά», έγραψε αρχικά.

Και μετά πρόσθεσε, «Να τους ενημερώσω ότι υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να μην κοιμάται, να είναι κουρασμένη και να έχει σημάδια γιατί τα παιδάκια σε μικρές ηλικίες εκφράζουν έτσι την αγάπη τους. Κι ας τους χαλάει τα πρότυπα. Δεν πειράζει».

Χρήστες στο twitter έσπευσαν να δείξουν τη στήριξή τους:

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…