Αχτσιόγλου: Η επιστήμη της ΝΔ εγκρίνει μόνο τις μειώσεις μισθών

Η Έφη Αχτσιόγλου, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης της Κ.Ο του κόμματος, απάντησε στις δηλώσεις του Γιάννη Βρούτση περί «αντιεπιστημονικής» πρότασης της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την αύξηση του κατώτατου μισθού.  

αχτσιόγλου

Ο υπουργός Εργασίας χαρακτήρισε την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για αύξηση του κατώτατου μισθού ως «αντιεπιστημονική», προκαλώντας την αντίδραση της Έφης Αχτσιόγλου, η οποία σημείωσε σε δήλωσή της:

«Αντιεπιστημονική για τον κ. Βρούτση είναι η αύξηση του κατώτατου μισθού κατά 7,5% φέτος και 7,5% το 2021. Αντιθέτως, η μείωσή του εν μία νυκτί κατά 22% και κατά 32% για τους νέους βασιζόταν σε πλούσια βιβλιογραφία.

Δεν χρειάζεται να είσαι επιστήμονας για να καταλάβεις τι εννοεί. Ο κύριος υπουργός μπορεί να άργησε αλλά έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. Οι αυξήσεις μισθών είναι αντιεπιστημονικές και οι μειώσεις επιστημονικές.

Πόσο πιο τεκμηριωμένα να το πει;».

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

03ca3a5a764245028e814d8eaaf30441 1

Συγκλονιστική Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε 6 μήνες η Κύπρια αθλήτρια – «Ευτυχώς που διάλεξε εμένα» (Εικόνες)

Αυτή είναι η ιστορία της 32χρονης αθλήτριας του άλματος επί κοντώ.