Αηδίας συνέχεια στο ελληνικό διαδίκτυο με πρώην μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα να καταριέται τον Θεοδωράκη

Είναι να αναρωτιέται κανείς με τον τρόπο σκέψης ορισμένων ανθρώπων που δημοσιολογούν στο ελληνικό ίντερνετ για ζητήματα που δεν άπτονται της πολιτικής πραγματικότητας, αλλά είναι θέματα υγείας. Ο Σταύρος Θεοδωράκης χειρουργήθηκε χθες για καρκίνο που του διαγνώστηκε στον προστάτη. Αν και μπροστά σ’ ένα τέτοιο πρόβλημα κάθε λογικός άνθρωπος υποχωρεί, υπάρχουν κι εκείνοι που αποφασίζουν να στάξουν δηλητήριο.

577394801dc5248f5e8b4cec

Πρώτη διδάξασα η Ραχήλ Μακρή η οποία χθες βρήκε την ευκαιρία να σχολιάσει με χυδαίο τρόπο το γεγονός ότι ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε μια ιδιωτική κλινική για να χειρουργηθεί. Σήμερα όμως διαπιστώσαμε κάτι ακόμη χειρότερο. Πρώην μέλος των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, ο οποίος έχει συμμετάσχει κατά το παρελθόν σε ανθρωπιστικές αποστολές ανά τον κόσμο έγραψε στο twitter ό,τι πιο χυδαίο έχει γραφεί για άνθρωπο που διαγνώστηκε με όγκο, σε σημείο που θα ήταν αισχρή ακόμη και η αναπαραγωγή του.

Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν στο twitter ότι «αποδοκιμάζουμε το απαράδεκτο σχόλιο στο Twitter του πρώην εργαζόμενου των Γιατρών Χωρίς Σύνορα Στέφανου Καλτσίκη. Φορείς τέτοιων απόψεων δεν έχουν καμία θέση στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Αυτές οι ‘’απόψεις’’ δεν έχουν καμία σχέση με τις αρχές μιας ιατρικής ανθρωπιστικής οργάνωσης.

Όπως πληροφορήθηκε το koutipandoras.gr o συγκεκριμένος κύριος δεν είναι γιατρός, αλλά υπήρξε για μια περίοδο οικονομικός διαχειριστής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα και έχει πάψει να εργάζεται για λογαριασμό τους ήδη από το 2013. Ο ίδιος χρησιμοποιεί επομένως καταχρηστικά το όνομα των Γιατρών, στους οποίους δηλώνει ακόμη ότι εργάζεται. 

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

εκβιαστες1

Κύκλωμα εκβιαστών: Τυλιγμένα σε χαρτία και βαλμένα σε σακούλες και τάπερ τα χρήματα της σπείρας (video)

Εντυπωσιακές είναι οι εικόνες με τους αστυνομικούς τη στιγμή που εντοπίζουν μέρος των χρημάτων που…

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

ΣΚΙΑΔΑΡΕΣΕΣ 2

Οι Σκιαδαρέσες στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την Παλαιστίνη και καταχειροκροτούνται (video)

Ένα σύντομο, συγκλονιστικό μήνυμα για την Παλαιστίνη μοιράστηκαν χθες με χιλιάδες ανθρώπους οι Σκιαδαρέσες, στη…