Αγροτικές κινητοποιήσεις στις Σέρρες

Από το άντρο του καραμανλισμού ξεκινούν, όπως φαίνεται, οι πρώτες αγροτικές κινητοποιήσεις κατά των μέτρων του τρίτου μνημονίου.

Από το άντρο του καραμανλισμού ξεκινούν, όπως φαίνεται, οι πρώτες αγροτικές κινητοποιήσεις κατά των μέτρων του τρίτου μνημονίου.

Οι αγροτικοί και κτηνοτροφικοί σύλλογοι των περιοχών Εμμανουήλ Παππά, Βισαλτίας και Νιγρίτας αποφάσισαν να προχωρήσουν σε κινητοποιήσεις στις 16 Σεπτεμβρίου. Μεταξύ άλλων οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για θέματα σχετικά με τη φορολογία και το ασφαλιστικό τους.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ το μέλος της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών και Κτηνοτρόφων, Γιάννης Παναγής, υπογράμμισε ότι οι άνθρωποι του πρωτογενούς τομέα των Σερρών είναι αποφασισμένοι να συμμετέχουν δυναμικά στις κινητοποιήσεις, για τη «σωτηρία του αγροτικού χώρου που με τα μέτρα που προωθούνται οδεύει με μαθηματική ακρίβεια στον αφανισμό». Ανανκοίνωσε, επίσης, ότι από αύριο εντείνεται η εκστρατεία ενημέρωσης των συναδέλφων τους. Ειδικότερα, σημείωσε ότι «αύριο αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Συντονιστικής Επιτροπής θα μεταβεί στην Κομοτηνή, την Πέμπτη στη Μαυροθάλασσα, την Παρασκευή σε Βέροια και Κατερίνη και το Σάββατο στις Φέρρες Έβρου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Φωτογραφία: MOTIONTEAM / ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ