Αγρότες: «Διαλύουν» τα μπλόκα, αλλά προειδοποιούν για περαιτέρω μαζικές κινητοποιήσεις

Καταγγέλλουν την κυβέρνηση «για την αδιαλλαξία της και την προειδοποιούμε ότι θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της».

ΑΓΡΟΤΕΣ ΜΠΛΟΚΑ11

Αποχωρούν από τα μπλόκα την Τρίτη (27/2) οι αγρότες, που δεν σταματούν ωστόσο τον αγώνα τους, στέλνοντας πυρά προς την κυβέρνηση, που αρνείται πεισματικά να ικανοποιήσει τα δίκαια αιτήματά τους.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή της η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων «η κυβερνητική άρνηση δεν μας πτοεί. Συνεχίζουμε τον αγώνα. Ένας αγώνας για την επιβίωση που επί χρόνια δίνουμε, όχι μόνο στα μπλόκα, αλλά με κάθε μορφή πάλης».

«Η κυβέρνηση της ΝΔ μας «πρόσφερε» λίγα ψίχουλα που και αυτά ήταν αποτέλεσμα των αγώνων μας, παρά το γεγονός ότι, κάτω από την πίεση της λαϊκής αποδοχής και στήριξης που είχαμε και η ίδια αναγκάστηκε να αναγνωρίσει πως ήταν δίκαια» υπογραμμίζεται, μεταξύ άλλων στη σχετική ανακοίνωση.

Σύμφωνα με την Επιτροπή Μπλόκων οι παραγωγοί επιστρέφουν την Τρίτη στα χωράφια τους «οργανωμένα και συντονισμένα σε όλη τη χώρα με το κεφάλι ψηλά, περήφανοι για τον αγώνα μας, ο οποίος συνεχίζεται με διάφορες μορφές». Παράλληλα καταγγέλλουν την κυβέρνηση «για την αδιαλλαξία της και την προειδοποιούμε ότι θα μας βρίσκει συνεχώς μπροστά της».

Οι παραγωγοί σημειώνουν την ίδια ώρα ότι την Τετάρτη (28/2) θα συμμετέχουν πολύμορφα, στην μεγάλη 24ωρη πανεργατική απεργία «εκδηλώνοντας την αλληλεγγύη μας και καταγγέλλουμε τις προσπάθειες συγκάλυψης του εγκλήματος στα Τέμπη ένα χρόνο αργότερα».

Τέλος δίνουν νέο αγωνιστικό ραντεβού την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 12 το μεσημέρι για να τιμήσουν αγωνιστικά την 114η επέτειο του Κιλελέρ, στο χώρο της θυσίας των Θεσσαλών κολίγων.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…