Άγριος καυγάς Βέττα – Μπογδάνου on air: «Είσαι πολιτικός απόπατος, βόθρος της ΝΔ»

Η συζήτηση εκτροχιάστηκε όταν ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «δούρειο ίππο του Ερντογάν στην Ελλάδα», με τον Δημήτρη Βέττα να καταγγέλλει τον βουλευτή της ΝΔ ως «γελοίο και ανώριμο και τυχοδιώκτη πολιτικά, διχαστικό και επικίνδυνο για τη χώρα».

mpogdanos

Τα τηλεοπτικά βήματα του Άδωνη Γεωργιάδη φαίνεται να ακολουθεί ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να δοκιμάζει τις συχνότητες που αντέχει το ανθρώπινο αυτί, από το βήμα της εκπομπής «Σήμερα» του ΣΚΑΪ, εξαπολύοντας επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ και του Δημήτρη Βέττα, καταλογίζοντας στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι λειτουργεί υπέρ του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Συνεχίζοντας το λογύδριο του, κι ενώ απέτρεπε κατ’ επανάληψη τον κ. Βέττα να τοποθετηθεί στα ερωτήματα των δημοσιογράφων, είπε με ιδιαίτερο στόμφο: «Ντρέπομαι για λογαριασμό τους, βάζουν πλάτη στον Έρντογαν και πάνε κόντρα στην ίδια τους την πατρίδα. Δεν είναι αυτή η αριστερά του Κύρκου, του Θεοδωράκη, ακόμα και του Παπανδρέου» κατηγορώντας τον Αλέξη Τσίπρα ως «δούρειο ίππο του Ερντογάν στην Ελλάδα».

Κάτι τέτοιο προκάλεσε την οργή του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Βέττα, ο οποίος έκανε λόγο για «ασόβαρη και διχαστική ΝΔ που εκπροσωπείται από τον κ. Μπογδάνο», σημειώνοντας παράλληλα πως η σοβαρή ΝΔ εκπροσωπείται στο πάνελ από τον κ. Συρίγο.

Στη συνέχεια, μάλιστα, αφού οι τόνοι αντί να πέσουν… εκτοξεύτηκαν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο «πολιτικό απόπατο, βόθρο της ΝΔ», ενώ παράλληλα είπε: «τον καταγγέλλω ως γελοίο και ανώριμο και τυχοδιώκτη πολιτικά, διχαστικό και επικίνδυνο για τη χώρα. Είναι ένα γελοίο και ανόητο πολιτικό ον».

 

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…