Άγριος καβγάς ανάμεσα σε Λιάγκα και Μπέο: «Είπες δεν θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay»

Πρωτοφανής καβγάς ξέσπασε το πρωί της Τρίτης μεταξύ του Αχιλλέα Μπέου και του Γιώργου Λιάγκα κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής του επικοινωνίας με την εκπομπή.

liagas mpeos389

Χαμός επικράτησε το πρωί της Τρίτης (28/11) στον «αέρα» της εκπομπής του ANT1 «Πρωινό» μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και του Αχιλλέα Μπέου. «Μαγκιές και αλητείες σε εμένα όχι» δήλωσε ο παρουσιαστής, τονίζοντας πως δεν θέλει ξανά τον δήμαρχο Βόλου στην εκπομπή.

Όλα ξεκίνησαν μετά τα σχόλια που έκανε ο Γιώργος Λιάγκας, όταν ο Αχιλλέας Μπέος αναφέρθηκε ειρωνικά στην εκπομπή του ΑΝΤ1.

Πιο συγκεκριμένα ο Αχιλλέας Μπέος, κατά τη διάρκεια των προβών για την χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στον Βόλο, είπε στον Γρηγόρη Μπάκα τα εξής: «Τόσο αυτοί που συμμετέχουν στην εκπομπή έχουν αδικήσει την πόλη του Βόλου. Ελπίζω και εύχομαι να διορθώσουν. Αν έχουν κάτι προσωπικό με εμένα, να χτυπήσουν εμένα. Κάντε ένα οδοιπορικό αν είστε μάγκες και να πάει ο Γιώργος στις άλλες περιοχές της Θεσσαλίας. Θα κλάψει. Και μετά να δει τον Βόλο. Εμείς έτσι απαντάμε στα σχόλια.

Όταν αναφέρεται σε εμένα, και λέει για ανθρώπους πως ό,τι κι αν τους πεις, δεν πρόκειται να αλλάξουν την άποψή τους για εμένα, είναι άνθρωποι που έχουμε δουλέψει μαζί και κάνουμε παρέα, και κάθεται και λέει αηδίες… Ότι δεν με ανέφερε ο Οικονομόπουλος στην παρουσίαση μαζί με τον Αργυρό. Να ρωτήσετε τον Νίκο Οικονομόπουλο την άποψή του για εμένα. Άρα λοιπόν, ρε Γιώργο, με αυτό που κάνεις δεν βγάζεις είδηση… ούτε μπορείς να μειώσεις έναν άνθρωπο με τις αηδίες που λες. Όταν υπάρχει αδικία, όλοι οι άνθρωποι στενοχωριόμαστε. Πόσω μάλλον ένας άνθρωπος όπως είμαι εγώ που αδικείται ενώ έχει προσφέρει τόσα πολλά. Θα μου πεις… Πουλάς ρε Δήμαρχε. Ναι αλλά πουλάω… Πες τις αλήθειες».

Να πω λοιπόν στον Γιώργο και στην εκπομπή και σε όλα αυτά τα αγόρια που συμμετέχουν εκεί και στα κορίτσια. Σε όλη τη Θεσσαλία είμαι ο μοναδικός Δήμαρχος που ξαναβγήκα μετά την καταστροφή. Αν αυτό δεν λέει κάτι Γιώργο μου… Και σε αυτούς που είναι εκεί, δεν πα να λέτε ό,τι θέλετε. Ξύδι. Δεν έχετε κοντά κάνα σούπερ μάρκετ άμα δεν σας αρέσει; Και ειδικά αυτός ο Περρής, τι φοβερός τύπος είναι. Ελπίζω αν είναι μάγκας να μην τα κόψει αυτά».

 

Άμεση ήταν η απάντηση που έδωσε ο Γιώργος Λιάγκας στον Αχιλλέα Μπέο…

«Όταν άλλες εκπομπές μία μέρα έβγαλαν τη μια σου κόρη να σε βρίζει, επειδή φοράω παντελόνια και δεν παίζω ό,τι πουλάει, σου είπα στο τηλέφωνο ότι εγώ επέλεξα να μην το παίξω. Άρα δες ποιος τιμάει τα παντελόνια και ποιος δεν τα τιμά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Είμαι ο μόνος που όταν σε έπαιζε όλη η Ελλάδα είπα ότι για να σε ψηφίσει για τρίτη φορά ο Βόλος κάτι καλό θα είχες κάνει. Προφανώς είσαι καλός δήμαρχος και ότι εσύ ο ίδιος αδικείς τον εαυτό σου με αυτούς τους χαρακτηρισμούς. Βγήκες τη μέρα της νίκης σου με ένα μικρό ακροατήριο που χειροκροτούσε κι έλεγες ότι με το παράδειγμα του Κασσελάκη τα δικά μας παιδιά θα γίνουν… αυτό που είπες ότι θα γίνουν. Αυτό με ενόχλησε κι ενόχλησε όλη την Ελλάδα και αδικεί τον Βόλο, αδικεί κι εσένα. Δεν έχεις ανάγκη από τέτοιους λαϊκισμούς για να γίνεις αρεστός».

Κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε ο δήμαρχος Βόλου, οι τόνοι ανέβηκαν πολύ, όταν η Άρια Καλύβα είπε: «Μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε».

Ο διάλογος που ακολούθησε ήταν ο εξής:

-Μπέος: Ζήτησε αυτός που έφαγε το χαστούκι, γιατί ήταν γλυκό.

-Καλύβα: Δεν μου αρέσει ο τρόπος σας.

-Μπέος: Κι εμένα δεν μου αρέσουν τα γυαλιά που φοράς. Με νοιάζει εμένα αν σας αρέσω εσάς, εκεί στα αγόρια και τα κορίτσια.

-Τεργιάκης: Στα 50 μας, μας είπατε αγόρια. Αφήστε αυτά τα ειρωνικά τα αγόρια και τα κορίτσια.
Λιάγκας: Είσαι ειρωνικός και υποτιμητικός

Λίγα λεπτά αργότερα, Γιώργος Λιάγκας και Αχιλλέας Μπέος αντάλλαξαν έντονους χαρακτηρισμούς και ο παρουσιαστής ζήτησε να κλείσουν το τηλέφωνο.

Ο διάλογός τους ολοκληρώθηκε ως εξής:

-Μπέος: Πριν μερικά χρόνια στην εκπομπή που έκανες με τη σύζυγό σου, με τη Φαίη, είπες ότι εγώ δε θέλω τα παιδιά μου να γίνουν gay.

-Λιάγκας: Δεν το είπα ποτέ αυτό και αν το είπα, το είπα διαφορετικά.

-Μπέος: Βάλ’ το ρε μάγκα και αφήστε τα αυτα!

Λιάγκας: Άσε τα παιδιά μου απ’ έξω! Κλείστε τον κύριο τώρα! Τώρα! Μαγκιές και αλητείες σεεμένα όχι! Δεν θέλω ξανά τον κύριο Μπέο στην εκπομπή. Τέλος! Τον έβγαλα, γιατί θα έβγαινε αλλού να βρίσει. Το είπα τελείως διαφορετικά και να το πούμε τι είπα πριν από μερικά χρόνια, αν θέλετε. Όπως εγώ τα παιδιά του τα άφησα απ’ έξω, να σεβαστεί κι αυτός τα δικά μου τα παιδιά. Αλητείες σε μένα όχι! Και αγοραίες συμπεριφορές! Και μαγκιές: υποτιμητικά πρωινάδικα και τα αγόρια της πρωινής ζώνης υποτιμητικά. Να μας πει τώρα ο Μπέος! Λίγο ντροπή όμως!

«Η αλητεία έχει και όρια και πρέπει να καταλάβουν κάποιοι άνθρωποι κάτι, ότι επειδή τους ψηφίζει ο κόσμος δεν είναι υπεράνω κριτικής και δεν μπορούν να βγαίνουν να απαξιώνουν, να βρίζουν, να χλευάζουν και να μπλέκουν οικογένειες και να κάνουν αστεϊσμούς για τα πρωινάδικα με τα αγόρια ειρωνικά.

Επειδή αναφέρεται σε οικογένειες και παιδιά, εγώ βλέπω ανθρώπους του ιδίου φύλου να έχουν παιδιά, που πίνουν νερό στο όνομα των γονιών τους, ό,τι και να είναι, άντρες, γυναίκες, λεσβίες… Και βλέπω παιδιά που τα έχει πατέρας και μάνα, να βγαίνουν και να βρίζουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους. Όταν βγαίνεις να κάνεις κριτική, κοίτα πρώτα τα του οίκου σου», είπε ο Γιώργος Λιάγκας στη συνέχεια κι ενώ ο Αχιλλέας Μπέος δεν ήταν πια στην τηλεφωνική γραμμή.