Άγριος καβγάς Ραγκούση με τον Γιώργο Παπαδάκη στον «αέρα» (video)

«Εδώ αφεντικό είμαι εγώ», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης, συγκρίνοντας τον Γιάννη Ραγκούση με τον Άδωνη Γεωργιάδη

NewsRoom 20/12/2019 | 11:25


Μεγάλη λεκτική ένταση επικράτησε στον αέρα της της εκπομπής «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 ανάμεσα στον Γιάννη Ραγκούση και τον Γιώργο Παπαδάκη, με αφορμή την παρέμβαση για το μεγάλο θέμα των φαινομένων αστυνομικής βίας.

Ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη του ΣΥΡΙΖΑ, που ήταν στην τηλεφωνική γραμμή επιχειρούσε να καταγγείλει την αποφυγή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να απαντήσει στη βουλή για την αστυνομική βία, χωρίς να μπει σε αντιπαράθεση με τον συνδικαλιστή των αστυνομικών Σπυρο Κρικέτο

Ωστόσο, προκλήθηκε μεγάλη ένταση ανάμεσα στον ίδιο και τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη, ο οποίος τον συνέκρινε με τον Άδωνη Γεωργιάδη και έκανε λόγο για μονόλογο του Γιάννη Ραγκούση.

Όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για ζήτημα δεοντολογίας και πως δεν τον ενημέρωσαν ότι θα είχε διάλογο με συνδικαλιστή, ο Γιώργος Παπαδάκης… ξέσπασε. «Το ίδιο πράγμα μου είπε και ο Άδωνις Γεωργιάδης, ότι δεν τον ενημέρωσα ότι θα είναι ο κύριος Ζαχαριάδης. Δεν ενημερώνω, εγώ προσωπικά, δεν ενημερώνω κύριε Ραγκούση κανέναν! Γιατί, να σας πω “θέλεις να είναι ο εκπρόσωπος των αστυνομικών;”. Τότε πρέπει να με καταγγείλουν οι αστυνομικοί».

Γιάννης Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, τώρα να σας πω, εγώ σ’ αυτά ξέρετε, δεν είμαι κανά παιδί, ούτε κανάς χθεσινός».
Γιώργος Παπαδάκης: «Ούτε εγώ είμαι χθεσινός! Εγώ είμαι πολύ πιο παλιός από εσάς! Είμαι 45 χρόνια στη δημοσιογραφία».
Γιάννης Ραγκούσης: «Κύριε Παπαδάκη, εγώ δεν πρόκειται να αλλάξω».
Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν ακούτε τίποτα όμως. Ούτε εμένα δεν ακούτε!»
Γιάννης Ραγκούσης: «Τι να ακούσω; Εγώ από το τηλέφωνο δεν πρόκειται να κάνω διάλογο με κανέναν. Κλήθηκα να μιλήσω μαζί σας στο τηλέφωνο».
Γιώργος Παπαδάκης: «Τότε ευχαριστώ πάρα πολύ, καλημέρα σας! Εάν δεν θέλετε να μιλήσετε και με τον παρουσιαστή της εκπομπής! Κύριε Ραγκούση, αν δεν έχετε διάθεση να κάνετε διάλογο και με εμένα, ευχαριστώ πολύ, καλημέρα σας! Εγώ τι είμαι εδώ; Πασαδόρος της άποψης του Γεωργιάδη ή του Ραγκούση; Δεν είναι αυτό δημοκρατικό».
Γιάννης Ραγκούσης: «Όχι είναι πολυ δημοκρατικό να με καλείτε να κάνω τηλεφωνική παρέμβαση χωρίς να έχω τηλεόραση και να μου λέτε να μιλήσω με έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω καν».

Στη συνέχεια μάλιστα ο δημοσιογράφος τόνισε: «Σ’ αυτή την εκπομπή, το παραμυθάκι ότι ο πολιτικός μπορεί να καθορίζει ποιοι θα έρχονται καλεσμένοι στην εκπομπή και ποιοι θα μιλήσουν, αυτά να τα κάνουν ο κ. Γεωργιάδης στη ΝΔ και ο κ. Ραγκούσης στον ΣΥΡΙΖΑ. Εδώ, αφεντικό είμαι εγώ με συνεταίρους».

Δείτε το βίντεο