Άγριος καβγάς Λιάγκα – Σκορδά για τα κιλά και την υγεία του Φιλιππίδη: «Δεν λέμε ψέματα – Θα πούμε αυτό που λέει το ρεπορτάζ, » (video)

Το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη που τον έχει οδηγήσει σε απώλεια κιλών τροφοδότησε έναν νέο άγριο καυγά μεταξύ Σκορδά και Λιάγκα 

3168362

Στις εξελίξεις που αφορούν τη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη αναφέρθηκαν οι δυο κεντρικοί παρουσιαστές της εκπομπής «Πρωινό», η οποία διακόπηκε λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας του ηθοποιού.

Αρχικά η παρουσιάστρια τόνισε: «Τα θύματα μπαίνουν μέσα σε μία δικαστική αίθουσα, πρέπει να ξαναζήσουν όλα όσα έζησαν, σαφώς δέχονται κάποιες ερωτήσεις, η ψυχολογία αλλάζει και οι συνέπειες πολλαπλασιάζονται και είναι σαν να αντιστρέφονται οι ρόλοι και πρέπει να απολογηθείς για το πώς βρέθηκες εκεί, τι φορούσες κτλ. Αυτό ιατρικά έχει φοβερές συνέπειες και στη ψυχολογία.»!

Και συνέχισε η παρουσιάστρια: «Επειδή λέμε για τα κιλά (σ.σ. του Πέτρου Φιλιππίδη) φαντάσου το θύμα που το έχει ζήσει, το έχει ξαναζήσει, τι συνέπειες μπορεί να έχει. Επειδή πολλές φορές από ενοχή να μη βγουν να πουν γι’ αυτά που έχουν περάσει, από αυτοάνοσο μέχρι το οτιδήποτε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει και η άλλη πλευρά»!

Και συνέχισε λέγοντας: «Γι’ αυτό αν δεν υπάρχει χαρτί γιατρού, ας μην ξαναπούμε για τα κιλά, εκεί θέλω να καταλήξω».

Με τον Γιώργο Λιάγκα να της απαντά: «Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ρεπορτάζ».
Και τότε η Φαίη του είπε σε έντονο ύφος: «ποιο είναι το ρεπορτάζ, αν έχασε 5 κιλά ή 10; Το ρεπορτάζ πρέπει να έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν».

Και ο παρουσιαστής απάντησε: «Θα πούμε Φαίη αυτό που λέει το ρεπορτάζ, δεν λέμε κάτι ψέματα. Δεν λέμε ότι υπήρχε ένα ιατρικό ανακοινωθέν και τώρα δεν υπάρχει. Λέμε αυτό που μας μεταφέρεται την τελευταία εβδομάδα. Αυτό ξέρει η δημοσιογραφική μου δεοντολογία»!

Έξαλλη η παρουσιάστρια του απάντησε: «Κι εγώ πήρα πέντε κιλά. Η δημοσιογραφική δεοντολογία σε ένα σοβαρό ρεπορτάζ δεν έχει να κάνει με ένα ιατρικό ανακοινωθέν; Δεν δόθηκε. Δεν είναι η κρίση μου»!

Και ο Γιώργος Λιάγκας «τα πήρε» και της απάντησε: «Τώρα ψέγεις εμένα σαν να βγήκα να πω ψέματα. Σε παρακαλώ πάρα πολύ! Σε παρακαλώ πολύ! Δε βγήκαμε να πούμε κάποιο ψέμα ότι υπήρχε κάποιο ιατρικό ανακοινωθέν ενώ δεν υπήρχε. Είπα πραγματικά στοιχεία του ρεπορτάζ. Δεν είπαμε ψέματα. Τι να κάνουμε δηλαδή; Επειδή μπορεί να μην αρέσει σε εσένα, να κρύβω στοιχεία του ρεπορτάζ;»!

 

Καιρός: «Καμπανάκι» από τον Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Μαρουσάκης καιρός

Καιρός: «Καμπανάκι» από τον Μαρουσάκη για τις επόμενες 5 ημέρες – Πού θα χτυπήσουν τα φαινόμενα

Ο καιρός θα αλλάξει ραγδαία τα επόμενα 24ωρα - Αναλυτικά η πρόγνωση του Κλέαρχου Μαρουσάκη

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Air New Zealand Airplane Aeroplane Boeing 737 93499

Καταγγελίες για σοβαρά προβλήματα σε αεροσκάφη της Boeing: «Μου είπαν να το βουλώσω, δέχθηκα απειλές»

Σοκάρουν οι καταθέσεις μαρτύρων δημοσίου συμφέροντος σε επιτροπή έρευνας της αμερικανικής Γερουσίας

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

στανιση

Σοκάρει η Κ. Στανίση με αφορμή την έμφυλη βία : «Όταν μίλησα για όσα μου συνέβαιναν δε μου συμπαραστάθηκε καμία γυναίκα» (video)

Η μεγάλη λαϊκή τραγουδίστρια, «λύγισε» όταν με αφορμή το θεαμάτων γυναικοκτονιών, θυμήθηκε τις δικές της…