Το άγριο ξέσπασμα της Ακρίτα κατά δεξιών τρολ και ένας ιδιαίτερα ευγενικός Άδωνις

Στην εν λόγω εκδήλωση, η κ. Ακρίτα αναφέρθηκε στα εκλογικά αποτελέσματα, και τα σχόλιά της φαίνεται να στάθηκαν αφορμή για να δεχτεί σφοδρή επίθεση στη συνέχεια από δεξιά τρολ.

Ακριτα

Το έντονο ξέσπασμα της Έλενας Ακρίτα έχουν προκαλέσει τα σχόλια δεξιών τρολ στο διαδίκτυο. Η υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ προχώρησε σε αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικού δικτύου αναφερόμενη στην χθεσινή (19/06) εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ που έλαβε χώρα στην πλατεία Νέας Σμύρνης και τις επιθέσεις που δέχτηκε με αφορμή κάποιες δηλώσεις της.

Στην εν λόγω εκδήλωση, η κ. Ακρίτα αναφέρθηκε στα εκλογικά αποτελέσματα, και τα σχόλιά της φαίνεται να στάθηκαν αφορμή για να δεχτεί σφοδρή επίθεση στη συνέχεια από δεξιά τρολ.

Σημειώνεται πως η Έλενα Ακρίτα εκλέχτηκε στις εκλογές της 21ης Μαΐου με το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ και μετά από επτά ημέρες ορκίστηκε βουλευτής.

Ακολουθούν οι αναρτήσεις της Έλενας Ακρίτα:

«Χτες στην εκδήλωση μας, η πλατεία της Νέας Σμύρνης ήταν γεμάτη από κόσμο και ενθουσιασμό. Γι’ αυτό λυσσάξανε να χτυπάνε τα ακροδεξια τρολακια από χτες. Δεν θα τους περάσει.
Το ίδιο δυναμικά συνεχίζουμε απόψε στις 7:30 μμ στο Ίλιον και σάς περιμένουμε. Και για το 35% θα πω και για εκατομμύρια και δις και γενικώς δεν θα αφήσω τα ουγκανα παραπονεμένα».

Μεταξύ άλλων, εξέφρασε την οργή της και με τον Γιώργο Λιάγκα, εξηγώντας πως τα σχόλια που έκανε για το 35% ήταν σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής κι όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Ακολουθεί η ανάρτησή της:

«Κύριε Γιώργο Λιάγκα, καταλαβαίνω ότι έχετε λυσσάξει που τόσα χρόνια με καλείτε στην εκπομπή και δεν πατάω το πόδι μου, εξού και μήνες τώρα ασχολείστε με τόσο μένος μαζί μου.

Σας προκαλώ να βάλετε την ομιλία μου και να μου υποδείξετε το σημείο όπου το 35% το είπα σε συνάρτηση με τις εκλογές της Κυριακής κι όχι σε ένα γενικότερο πλαίσιο της μελλοντικής νέα πορείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Και για να βοηθήσω το θεάρεστο έργο σας, να σάς πω ότι έκανα κι ένα σαρδάμ στην αναφορά μου σε δαπάνες εκατομμυρίων/δισεκατομμυρίων, ψάξτε το να το βάλετε κι αυτό.

Οι κατάμεστες πλατείες όπως η χτεσινή ενοχλούν, κύριε Λιάγκα. Έτσι δεν είναι;

Να σας βάζω λινκ κι από ομάδα αλήθειας που μιλούν την ίδια γλώσσα με σας για να συνεννοηθούμε.

Εντιτ. Κοίτα που ασχολήθηκα και με τον Λιάγκα».

Αίσθηση έχει προκαλέσει και η στάση του Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος φέρεται να ήταν ο πρώτος που τη συνεχάρει για την εκλογή της, όπως αποκάλυψε η ίδια την Κυριακή (18/06).

Σύμφωνα με την ίδια ο πρώτος βουλευτής που έσπευσε να την συγχαρεί για την εκλογή της ήταν ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως έγραψε στο Facebook, «Κι ένα γουστόζικο παραπολιτικό από τη μία ημέρα που ήμουν βουλευτής. Ξέρετε ποιος ήταν ο πρώτος που ήρθε στο έδρανο μου να με συγχαρεί με τρόπο πολύ ευγενικό και εγκάρδιο;Ο Αδωνις Γεωργιάδης»

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

GMfZiA3WMAAvUty

Τραγωδία με δεκάδες νεκρούς στην Κίνα: Κατέρρευσε τμήμα αυτοκινητοδρόμου (videos)

Για «φυσική γεωλογική καταστροφή», οφειλόμενη στις πρόσφατες «συνεχείς ισχυρές βροχοπτώσεις», κάνει λόγο το δίκτυο CCTV