Άγριο ξέσπασμα Μικρούτσικου κατά Μπέου: «Εγώ δεν δίνω συγχωροχάρτια σε ρατσιστές» (video)

«Τους Εβραίους, τους αθίγγανους, τους ομοφυλόφιλους… αυτούς κυνηγούσε και ο Χίτλερ», ήταν το σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου

μικρουτσικος 1

O δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος βρέθηκε μαζί με τον Κωνσταντίνο Αργυρό στην Νότια Αφρική και επισκέφθηκαν το ελληνικό σχολείο της περιοχής, με τον Ανδρέα Μικρούτσικο να αντιδρά έντονα και να σχολιάζει τις προθέσεις του κ. Μπέου με καυστικό τρόπο.

«Ο κύριος Μπέος είχε πάει να τσεκάρει, επειδή είναι Ελληνόπουλα εκεί της ομογένειας, μην έχει μπει κανένα μαυράκι, για να μπορέσει να κρατήσει την καθαρότητα ως γνήσιος ρατσιστής. Ευχαριστώ πολύ, αστείο», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Ο δημοσιογράφος Χάρης Λεμπιδάκης θεώρησε αντέδρασε στην συγκεκριμένη τοποθέτηση, χαρακτηρίζοντας την «άστοχη» μάλιστα, με τον παρουσιαστή να ενίσταται.

«Μέμφεσαι το αστείο μου την ώρα που ο Μπέος έχει βγει και έχει πει αυτά για τους ομοφυλόφιλους με τέτοια γλώσσα. Αυτόν τον άνθρωπο θα τον υπολήπτομαι επειδή πήγε στην Αφρική; Τους Εβραίους, τους αθίγγανους, τους ομοφυλόφιλους… αυτούς κυνηγούσε και ο Χίτλερ», τόνισε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Εγώ δεν δίνω συγχωροχάρτια σε ρατσιστές. Λέω ένα αστείο, το οποίο δυστυχώς ακουμπάει στην πραγματικότητα. Πάω να υπογραμμίσω ότι δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτά που δήλωσε. Δεν είναι μικρά πράγματα, δεν είναι ολίσθημα γλώσσας. Είναι κυριαρχία νοοτροπίας», επισήμανε κλείνοντας την τοποθέτησή του ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

βερτζοπουλος

Πρωτοφανείς δηλώσεις από τον υφυπουργό Υγείας: «Το θηλυκό είναι για άλλες δουλειές, για να τίκτει»(video)

Απόψεις που προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, εξέφρασε ο υφυπουργός Υγείας, Δημήτρης Βαρτζόπουλος, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

5732019

«Λευκός καπνός» για τον τελικό κυπέλλου Ελλάδος: Oριστικά το Σάββατο 25 Μαΐου στο Πανθεσσαλικό

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε ότι ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον…