Newsroom

Newsroom

Βαριές κουβέντες από Γρηγοριάδη για Χατζηνικολάου: Είναι γραφείο τύπου της ΝΔ

«Θα κάναμε tag τον κ. Χατζηνικολάου αλλά...», αναφέρει στο υστερόγραφο του ο βουλευτής του ΜεΡΑ

My project 2

Την πρωτοφανή αντιπαράθεση που είχαν πριν δυο μέρες ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο γραμματέας του ΜεΡΑ25, Γιάνης Βαρουφάκης, σχολιάσε ο Κλέων Γρηγοριάδης στέλνοντας… «συστημένο» στον γνωστό δημοσιογράφο.

Ο βουλευτής του ΜεΡΑ25 αναφέρθηκε στον Ν. Χατζηνικολάου υπογραμμίζοντας πως ο κόσμος ξέρει πως λειτουργεί σαν εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ενώ με ένα υστερόγραφο εξαπέλυσε τα βέλη του και για το μπλοκάρισμα που λογικά έχει δεχθεί στα social media από τον δημοσιογράφο.

«Η κοινωνία, εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων, πιστεύει αυτό που είπε ο Γ. Βαρουφάκης. Ότι δηλαδή ο κ. Χατζηνικολάου και άλλοι λειτουργούν ως γραφείο τύπου της ΝΔ.

Υ.Γ: Θα κάναμε tag τον κ Χατζηνικολάου αλλά ως βαθιά (Ν)Δημοκράτης έχει μπλοκάρει όποιον έχει αντίθετη άποψη», έγραψε ο Κλέων Γρηγοριάδης.

Υπενθυμίζεται πως στην επίμαχη συνέντευξη του Γιάνη Βαρουφάκη με τον Νίκο Χατζηνικολάου και μετά την ερώτηση της Κάτιας Μακρή σχετικά με την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στις ΗΠΑ και το θέμα των F-35 o Νίκος Χατζηνικολάου παρενέβη «μαλώνοντας» τον κ. Βαρουφάκη για το γεγονός ότι δεν βρίσκει τίποτα καλό να πει για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την επίσκεψη στις ΗΠΑ.

Η κουβέντα ξέφυγε όμως όταν ο γραμματέας του ΜεΡΑ, τον παρομοίασε με «εκπρόσωπο τύπου της ΝΔ», με τον δημοσιογράφο να χάνει πλήρως τον έλεγχο και να λέει ότι αρνείται να συζητήσει με τον Γιάνη Βαρουφάκη.

Λίγο αργότερα μάλιστα χτύπησε δυνατά το χέρι στο τραπέζι απευθυνόμενος στον Βαρουφάκη που επέμενε ότι μίλησε με υποθετικό λόγο.Πρόκειται πάντως για ένταση που δεν έχουμε συνηθίσει να ακούμε στο ραδιόφωνο και μάλιστα ανάμεσα σε δημοσιογράφο και αρχηγό κόμματος.

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

μονα

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

Η Microsoft επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου εργαλείου…

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…