Newsroom

Newsroom

Αγριο κράξιμο κατά του Αυστραλού πρωθυπουργού

H έμπνευση του Σκοτ Μόρισον να επισκεφθεί κάποιες από τις πληγείσες (από τις καταστροφικές πυρκαγιές) περιοχές της Αυστραλίας δεν ήταν και ιδιαίτερα επιτυχημένη. 

AP ausm

Ο Αυστραλός Πρωθυπουργός, ο οποίος είχε επικριθεί τις προηγούμενες ημέρες καθώς βρισκόταν στο εξωτερικό όταν άρχισαν τις καταστροφές, έφτασε στο Κομπάργκο της Νέας Νότιας Ουαλίας και αυτό που αντίκρισε, πρώτα από όλα, εκτός από τα καμένα, ήταν η οργή των κατοίκων! 

Η οργή ξεχείλιζε από τους κατοίκους των περιοχών οι οποίες επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές των τελευταίων ημερών, και όπως ήταν φυσικό μόλις αντίκρυσαν τον Αυστραλό πρωθυπουργό τον στόλισαν… κανονικά με ουκ ολίγα «γαλλικά». Μάλιστα είναι δε ιδιαίτερα χαρακτηριστικό ένα στιγμιότυπο κατά το οποίο ο Μόρισον προτάσσει το χέρι του για να χαιρετίσει μία νεαρή γυναίκα η οποία αρνείται να δώσει το δικό της.

«Τι απέγιναν οι πόροι που προορίζονταν για τη Νότια Ουαλία;», «Πραγματικά, είσαι ηλίθιος, άντε γ…», «Δεν είσαι ευπρόσδεκτος εδώ», «Έχεις ξοφλήσει, δεν θα σε ψηφίσει κανείς εδώ», ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν την ώρα που ο Μόρισον επιθεωρούσε την περιοχή. 

Πριν αποχωρήσει από την περιοχή, έχοντας ακούσει τα… εξ’ αμάξης από τους ντόπιους, ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας προσπάθησε να δικαιολογήσει την οργή των πολιτών, λέγοντας τα εξής ενώπιον των ΜΜΕ:

«Οι άνθρωποι αισθάνονται πολύ αναστατωμένοι αυτή τη στιγμή. Δεν εκπλήσσομαι. Ήρθα εδώ για να δω την κατάσταση και να για να προσφέρω όση παρηγοριά μπορώ».

πηγή βίντεο: Guardian

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

μονα

Απίθανο βίντεο – Η Microsoft «ζωντάνεψε» την Μόνα Λίζα και την έκανε να «τραγουδήσει» ραπ

Η Microsoft επέλεξε αυτόν τον ευφάνταστο τρόπο για να παρουσιάσει τις δυνατότητες του νέου εργαλείου…

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

κασσε παπανωτας

Σ.Κασσελάκης: «Καλά έκανα και διέγραψα τον Παπανώτα – Η ηγεσία φαίνεται στις πράξεις και όχι στα λόγια»

«Να δούμε αν ο κ. Μητσοτάκης θα κάνει το ίδιο για τον βουλευτή του από…