Άγριο έγκλημα σε βάρος άστεγης στη Γλυφάδα

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν περαστικοί την Κυριακή του Πάσχα στο πάρκο της Πλατείας Κατράκη, στο…

Του Θοδωρή Παναγιωτίδη

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν περαστικοί την Κυριακή του Πάσχα στο πάρκο της Πλατείας Κατράκη, στο κέντρο της Γλυφάδας. Μέσα στο πάρκο βρισκόταν το άψυχο σώμα μίας γυναίκας, φρικτά δολοφονημένης. Ο δράστης, της είχε κυριολεκτικά πολτοποιήσει το κεφάλι με μία πέτρα, σε τέτοιο βαθμό που ήταν αδύνατον να αναγνωρισθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, υπολογίζεται πως πρόκειται για γυναίκα περίπου 40 ετών, μάλλον ελληνίδα, η οποία ήταν άστεγη και σύντομα, αναμένεται να ταυτοποιηθούν από την Αστυνομία τα στοιχεία της.
Από τα μέχρι τώρα στοιχεία της έρευνας, η γυναίκα πρέπει να δέχτηκε τα απανωτά χτυπήματα με την πέτρα, την ώρα που κοιμόταν. Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε, ότι δεν υπήρχε σεξουαλικό κίνητρο για την τέλεση του εγκλήματος, ενώ από την αυτοψία, ούτε κλοπή φαίνεται να προκύπτει.

Ωστόσο, από την φύση της επίθεσης και των αναρίθμητων χτυπημάτων που δέχτηκε η άτυχη γυναίκα, προκύπτει μανία και σύμφωνα με πληροφορίες οι άντρες του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, στοχοποιούν την έρευνα τους γύρω από κάποιο ή κάποια πρόσωπα που κινούνται στην περιοχή με έντονα ψυχολογικά προβλήματα, χωρίς να μπορούν να αποκλείσουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για επίθεση από άλλον άστεγο ή να υπάρχει συνδυασμός των δύο τελευταίων χαρακτηριστικών.

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Καρδίτσα: Συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις καταστροφές από την κακοκαιρία

Αγρότες, έμποροι, επαγγελματίες, πολίτες της Καρδίτσας που επλήγησαν από τα πρωτοφανή μέτωπα κακοκαιρίας Daniel και…