Άγριο bullying σε 13χρονο μαθητή στο Αγρίνιο – Το βιντεοσκόπησαν και το ανέβασαν στο Tik Tok

Θύμα bullying έπεσε ένας 13χρονος σε σχολείο του Αγρινίου, όταν μία συμμαθήτρια του άρχισε να τον χτυπά, ενώ οι συμμαθητές της τραβούσαν βίντεο για να το δημοσιεύσουν σε Instagram, TikTok

NewsRoom 28/11/2021 | 16:13

 Σε μήνυση σε βάρος επτά μαθητών και της Διεύθυνσης Γυμνασίου του Αγρινίου, προχώρησε σήμερα μητέρα μαθητή που δέχθηκε επίθεση από συμμαθητές του πριν λίγες μέρες.

Σύμφωνα με το agriniopress.gr, το περιστατικό bullying έλαβε χώρα σε σχολείο του Αγρινίου στις 11 Νοεμβρίου. Εκείνη την ημέρα όταν η μητέρα του 13χρονου πήγε στο σχολείο για να πάρει το παιδί της τον βρήκε χτυπημένο να κλαίει. Ύστερα από τις επίμονες ερωτήσεις της μητέρας ο μαθητής παραδέχτηκε πως μία συμμαθήτριά του άρχισε να τον χτυπά στο πρόσωπο όταν σχόλασαν. Σύμφωνα με τον 13χρονο, μπροστά στην επίθεση ήταν 6 ακόμα συμμαθητές του που παρότρυναν και επευφημούσαν την κοπέλα που του επιτέθηκε. Μάλιστα, οι συμμαθητές του κατέγραψαν την επίθεση και αργότερα ανέβασαν τα σχετικά βίντεο στο Instagram και στο TikTok. Στο βίντεο διακρίνεται ο μικρός μαθητής να κρατά προτεταμένο το χέρι του για να αποκρούσει τα άγρια χτυπήματα της ανήλικης, χωρίς όμως να απαντά σε αυτά.

Η μητέρα του παιδιού κατέθεσε μήνυση στις 12 Νοεμβρίου σε βάρος επτά μαθητών και της Διεύθυνσης Γυμνασίου του Αγρινίου. Στη μήνυση περιγράφονται και άλλες επιθετικές συμπεριφορές συμμαθητών, ενώ ιδιαίτερη αναφορά γίνεται και στη στάση της Διεύθυνσης του σχολείου, η οποία φέρεται να ζήτησε την απόσυρση της μήνυσης. Σύμφωνα με τη μητέρα το παιδί επέστρεψε στο σχολείο έπειτα από μέρες, καθώς βρισκόταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ ζήτησε και άλλαξε τμήμα.