Newsroom

Newsroom

Αγρίνιο: O 35χρονος γρονθοκόπησε μέχρι θανάτου τη μητέρα του – Ήταν στη φυλακή για απαγωγή και βιασμό μιας κοπέλας (Video)

Ο δράστης της μητροκτονίας ήταν στη φυλακή από το 2013 για την απαγωγή και τον βιασμό μιας κοπέλας.

foniko

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Αγρινίου από την άγρια δολοφονία μιας 57χρονης γυναίκας από τον γιο της. Το αποτρόπαιο έγκλημα συνέβη σήμερα τα ξημερώματα. 35χρονος ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου την 54χρονη μάνα του. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του agrinionews.gr, 35χρονος σκότωσε την 54χρονη μητέρα του χτυπώντας την με μανία επί ώρα.

Το φονικό σημειώθηκε σε σπίτι επί της οδού Κόκκαλη στην περιοχή του παλαιού Νοσοκομείου.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η δημόσια τηλεόραση, ο άνδρας που μόλις είχε αποφυλακιστεί από την ψυχιατρική κλινική του Κορυδαλλού, επιτέθηκε, άγνωστο για ποιο λόγο στην μητέρα του και την ξυλοκόπησε θανάσιμα.

Στη συνέχεια, φέρεται να τραυμάτισε και την κατάκοιτη 80χρονη γιαγιά του η οποία ωστόσο βρήκε τη δύναμη και ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές περι τις 6:10 το πρωί. Η Αστυνομία έσπευσε παρουσία δικαστικού λειτουργού.

Όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι βρήκαν νεκρή την 54χρονη, ενώ έπειτα από λίγο συνέλαβαν τον 35χρονο, ο οποίος είχε κλειδωθεί μέσα στο ισόγειο διαμέρισμα της οικογένειας.

Κατά τις ίδιες πηγές, ο δράστης της μητροκτονίας ο οποίος συνελήφθη και ανακρίνεται, ήταν στη φυλακή από το 2013 για την απαγωγή και τον βιασμό μιας κοπέλας.

Δείτε τη μαρτυρία κατοίκου της περιοχής

Σύμφωνα μάλιστα με μαρτυρία περίοικου, ο νεαρός επιχείρησε να διαφύγει από το παράθυρο της οικίας αλλά τον πρόλαβε η αστυνομία και τον ακινητοποίησε.

Φωτογραφία από agrinionews.gr