Αγρίνιο: Χειροπέδες στους βιαστές 15χρονου κοριτσιού

Συνελήφθησαν οι δύο βιαστές 15χρονου κοριτσιού σε χωριό του Αγρινίου. Οι δράστες είναι ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη,…

viasmos 2

Συνελήφθησαν οι δύο βιαστές 15χρονου κοριτσιού σε χωριό του Αγρινίου. Οι δράστες είναι ένας 29χρονος, ο οποίος συνελήφθη την Πέμπτη, λίγες ώρες μετά από την καταγγελία των γονέων της ανήλικης στους οποίους είχε καταφύγει κλαίγοντας η κοπέλα. Το βράδυ του Σαββάτου συνελήφθη κι ένας 23χρονος και παραπέμφθηκαν μαζί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη και διέταξε την κράτησή τους μέχρι τη Δευτέρα, όταν και θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Στον εισαγγελέα προσήχθη αρχικώς κι ο πατέρας της 15χρονης, ο οποίος συνελήφθη και του ασκήθηκε δίωξη για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου, αλλά αφέθηκε ελεύθερος στη συνέχεια.

Την ίδια ώρα, στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου προσήχθη ένας 42χρονος, τον οποίο κατήγγειλε 36χρονη Αμερικανίδα πως την εξανάγκασε σε συνουσία παρά τη θέλησή της. Σημειώνεται πως ο φερόμενος ως δράστης φιλοξενούσε το θύμα στο σπίτι του.

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…