Αγριεύει η κόντρα Κανάκη-Οικονόμου και στη μέση… ο Τζανακόπουλος: «Το μεγαλύτερο ανέκδοτο»

Ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε με σκληρή κριτική στον Δημήτρη Οικονόμου και τα «ανεξάρτητα κανάλια»

Νέο επεισόδιο στην άγρια κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Δημήτρη Οικονόμου και τον Αντώνη Κανάκη, αυτή τη φορά με αφορμή την αντιπαράθεση που είχε ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο.

Όλα ξεκίνησαν μετά το tweet που έκανε ο Δημήτρης Οικονόμου πριν από λίγες ημέρες. Ο Αντώνης Κανάκης επανήλθε και σχολίασε τον καυγά που είχε ο δημοσιογράφος με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ.

«Έχουμε έναν ακόμα καυγά, ένα ακόμα μακελειό στις ενημερωτικές εκπομπές της ελληνικής τηλεόρασης. Θα μου πείτε γίνονται καυγάδες στις ενημερωτικές εκπομπές; Ε που και που συμβαίνει αυτό. Τι έχει αυτός ο καυγάς; Σε αυτόν τον καυγά έχει ειπωθεί το καλύτερο ανέκδοτο που έχει ακουστεί σε εκπομπή. Έχουμε πει ανέκδοτα, αλλά όλα αυτά είναι γατάκια μπροστά στο ανέκδοτο που θα ακούσετε» είπε αρχικά ο Αντώνης Κανάκης κι ευθύς αμέσως προβλήθηκε το βίντεο.

«Γελάμε, αλλά είναι να κλαις με το που έχει κατρακυλήσει ένα κομμάτι της δημοσιογραφίας σε αυτή την χώρα. Τα χάνεις και με την κατρακύλα και το θράσος. Είναι φοβερό… Τα ανεξάρτητα κανάλια» έκλεισε ο Αντώνης Κανάκης για τον επίμαχο καυγά.

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Δήμος Αθηναίων: Κλειστοί αύριο Δευτέρα όλοι οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών

Σε συνέχεια της απόφασης για κλείσιμο των σχολείων στην Αττική