Newsroom

Newsroom

"Αγρίεψε" ο καιρός

"Αγρίεψε" την Παρασκευή το σκηνικό του καιρού κυρίως στην κεντρική Ελλάδα. Σε Αττική, Κορινθία, κεντρική Πελοπόννησο και Θεσσαλία η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, με βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά αυτών των περιοχών. 

kataigida 4 0

“Αγρίεψε” την Παρασκευή το σκηνικό του καιρού κυρίως στην κεντρική Ελλάδα. Σε Αττική, Κορινθία, κεντρική Πελοπόννησο και Θεσσαλία η θερμοκρασία έπεσε αισθητά, με βροχοπτώσεις στα πεδινά και χιόνια στα ορεινά αυτών των περιοχών. 

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, τις επόμενες ώρες αναμένεται να πλήξει τη χώρα σφοδρή κακοκαιρία με βροχές, καταιγίδες και χιόνια σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 800 μέτρων.

Οι περιοχές που θα πληγούν περισσότερο είναι η ανατολική Στερεά, η Εύβοια και η Αττική. Στους νομούς Φθιώτιδας και Βοιωτίας θα σημειωθούν τα εντονότερα φαινόμενα ενώ στα λευκά θα ντυθούν και τα βουνά της Αττικής και της Εύβοιας. 

Τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα πλήξουν και την Πελοπόννησο με βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας.

Στην Αττική, από το πρωί της Παρασκευής σημειώνονται βροχοπτώσεις κυρίως στα ορεινά του νομού, ενώ στην περιοχή της Πάρνηθας παρατηρήθηκαν οι πρώτες έστω και ασθενείς χιονοπτώσεις. 

Έκλεισε ο ορεινός δρόμος Καλαμάτας – Σπάρτης

Με δυσκολίες διεξάγεται η κυκλοφορία από το 28ο έως το 40ο χιλιόμετρο της ΕΟ Καλαμάτας – Σπάρτης και ανά τμήματα με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων, ενώ υπάρχουν αυτοκίνητα και λεωφορείο, που έχουν ακινητοποιηθεί λόγω των καιρικών συνθηκών.

Πτώση της θερμοκρασίας και χιονοπτώσεις σε Κορινθία και Αχαΐα

Χιονίζει από τα ξημερώματα της Παρασκευής στα ορεινά της Κορινθίας. Aυτή την ώρα χιονίζει στο Χιονοδρομικό Κέντρο Ζήρειας και στα Τρίκαλα. Από το πρωί σήμερα χιονίζει και στο χιονοδρομικό κέντρο Καλαβρύτων ωστόσο, σύμφωνα, όμως, με τις προγνώσεις των μετεωρολόγων το Σάββατο και την Κυριακή στην περιοχή θα επικρατεί ηλιοφάνεια.

Χιόνια στα Τρίκαλα

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στον ορεινό όγκο του νομού Τρικάλων, μέχρι αυτή την ώρα, καθώς δέκα μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων δίνουν λύσεις όπου εμφανίζονται προβλήματα από τις χιονοπτώσεις ή από τον πάγο που έχει δημιουργηθεί στο οδικό δίκτυο.

ΠΗΓΗ: real.gr

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

σεισμός

Διπλός ισχυρός σεισμός ταρακούνησε τη μισή Ελλάδα: Τι είναι γνωστό μέχρι τώρα – Οι πρώτες εκτιμήσεις

Δύο ισχυροί σεισμοί σημειώθηκαν στην Ηλεία - Οι πρώτες εκτιμήσεις από τους σεισμολόγους

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

ΝΙΚΟΛΑΣ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗΣ

Απάντηση Φαραντούρη σε Μητσοτάκη: «Έτσι λειτουργεί η δικαιοσύνη στα δημοκρατικά ευρωπαϊκά κράτη»

Η απάντηση του συμβούλου Ευρωπαϊκής Πολιτικής του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στον πρωθυπουργό

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

ap briths

Αποκάλυψη Daily Mail: Παρ’ ολίγον αεροπορική τραγωδία σε πτήση της British Airways από την Αθήνα

Το αεροσκάφος βρέθηκε σε απόσταση μόλις 1,5 μέτρου από... αδέσποτο drone που πετούσε σε υπερβολικά…