Αγριεμένος ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Εφές

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά δεν αδίκησε τον εαυτό και διέλυσε 86-70 την περσινή φιναλίστ της  Euroleague, Αναντολού Εφές στο ΟΑΚΑ. Σπουδαία κίνηση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προς έναν τυφλό φίλο του της ομάδας, τον οποίο βοήθησε  να παρακολουθεί από κοντά το ματς με την Εφές!

4939887

Σοβαρός , μυαλωμένος και αποτελεσματικός αποδείχθηκε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Εφές Αναντολού επί της οποίας επικράτησε με 86-70. Οι «πράσινοι» έβγαλαν αντίδραση μετά την βαριά ήττα στην Ρωσία από την Χίμκι, έπαιξαν έξυπνα, ανταποκρίθηκαν στις συνθήκες ενός δύσκολου αγώνα κόντρα σε μια απρόβλεπτη ομάδα όπως αυτή του Εργκίν Αταμάν που θα προκαλέσει πολλές ζημιές και στην φετινή Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός αυτή τη φορά δεν πανικοβλήθηκε όταν ο αντίπαλος «μάζεψε» το ματς και κατάφερε να περάσει μπροστά. Αντίθετα απάντησε με ένα 12-0 που έβαλε στη… θέση της την Αναντολού Εφές. H καλή κυκλοφορία της μπάλας (19 ασίστ) η καλή άμυνα που οδήγησε την Εφές σε άσχημα σχετικά ποσοστά ευστοχίας σε συνδυασμό με την καλή παρουσία παικτών που ήρθαν από τον πάγκο και πρόσφεραν λύσεις ήταν οι λόγοι που βοήθησαν τους πράσινους να φτάσουν στην 3η τους νίκη στην διοργάνωση και να ατενίζουν με περισσότερη αισιοδοξία το μέλλον.

Ο Παναθηναϊκός συνέχισε έτσι την παράδοση που τον θέλει να κερδίζει σχεδόν πάντα την Εφές στην έδρα του καθώς η τελευταία του ήττα είχε σημειωθεί την σεζόν 2005-06

Τυφλός οπαδός του Παναθηναϊκού είδε ζωντανά… το ματς

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδωσε  τη δυνατότητα σε έναν τυφλό φίλαθλο των «πρασίνων» να βιώσει με έναν μοναδικό τρόπο τον αγώνα με την Αναντολού Εφές για την Euroleague. 

Σε συνεργασία με το τμήμα ΑμεΑ του συλλόγου και μέσω του συστήματος Braille, ο φίλαθλος του Παναθηναϊκού ένιωσε ότι οι  αθλητές  βρίσκονται δίπλα του, καθώς κάθεται δίπλα στο παρκέ και με τη βοήθεια συνοδού αισθάνθηκε την ένταση του αγώνα αλλά και την ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ. 

Όπως αναφέρει ο Παναθηναϊκός για το σύστημα Braille: Ο Παναθηναϊκός ΑμεΑ κατασκεύασε σε συνεργασία με το εργαστήριο Σχεδιο μελέτης και Κατεργασιών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου και την Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Σπάρτης – Sparti TechLab απτική αναπαράσταση γηπέδου καλαθοσφαίρισης ώστε οι φίλαθλοι με προβλήματα όρασης να παρακολουθούν τους αγώνες του Παναθηναϊκού.

Η συγκεκριμένη κατασκευή αποτελεί παγκόσμια πρωτοτυπία και χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο Κυριακάτικο αγώνα με τον ΠΑΣΚΑ (Προπονητήριο 2 ΟΑΚΑ). Ευχαριστούμε θερμά τον Μανόλη Μαραβελάκη ο οποίος σχεδίασε το 3D μοντέλο,τον Δημήτρη Σαγιάνvη από το Sparti TechLab και τον Τάκη Αλεξανδράκη για τις χρήσιμες συμβουλές του.

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

ΡΕΝΤΗ ΓΑΔΑ ΟΠΑΔΟΙ

Ρέντη: Οι σχέσεις της εγκληματικής οργάνωσης της «Θύρας 7» με τον επίσημο Ολυμπιακό!

Εντυπωσιακά στοιχεία που δημιουργούν βάσιμες ενδείξεις για σχέσεις των οργανωμένων χούλιγκανς της Θύρας 7 με…