Άγρια κόντρα στον αέρα του «Super Κατερίνα» για τον Κασσελάκη – Έξαλλος ο Ανδρέας Μικρούτσικος (video)

Αφορμή στάθηκαν τα σχόλια της Χρύσλα Γεωργακοπούλου που προκάλεσαν την αντίδραση του Ανδρέα Μικρούτσικου

mikroutsikos

Η εκπομπή «Super Κατερίνα» τις τελευταίες μέρες έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το Στέφανο Κασσελάκη και μάλιστα σήμερα ανέβηκαν οι τόνοι στο πλατό της εκπομπής με αφορμή την παρουσία του νέου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ σε συναυλία στο Λυκαβηττό.

Πιο συγκεκριμένα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και η Χρύσλα Γεωργακοπούλου ήρθαν σε έντονη αντιπαράθεση καθώς ο παρουσιαστής αντέδρασε έντονα στα σχόλια της δημοσιογράφου για τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Δεν ξέρω εάν ο Στέφανος Κασσελάκης γνώριζε και όλα τα τραγούδια που άκουσε χθες. Αυτός ο άνθρωπος ζούσε στην Αμερική», είπε αρχικά η Χρύσλα Γεωργακοπούλου.

«Χρύσλα, κάνε λίγο κράτη. Καθετί που λες για τον Κασσελάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ κάτι παθαίνεις. Ηρέμησε, γλύκανε λίγο», της απάντησε ο παρουσιαστής.

«Αν θέλεις να ακούσεις ανθρώπους που θάβουν και κράζουν τον Στέφανο Κασσελάκη, ψάξε στους ομοτράπεζούς του στον ΣΥΡΙΖΑ, όχι σε μένα. Σου το απαγορεύω», τόνισε η δημοσιογράφος του Alpha, ενώ πρόσθεσε: «Είναι δικαίωμά μου να βάζω όρια σε αυτούς που δεν έχουν όρια με εμένα».

«Άσε τις απαγορεύσεις για τη Δικτατορία. Να ανατρέξεις στο ’67 και να παίξεις τον παράγοντα της Δικτατορίας», της ανταπάντησε ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ενώ ακολούθησε ο εξής διάλογος:

Χ. Γ: «Σε παρακαλώ πολύ! Όχι σε μένα αυτά, Ανδρέα! Τον παράγοντα της Δικτατορίας το βλέπει ο κόσμος καθαρά ποιος τον παίζει καθημερινά»

Α. Μ: «Είσαι αγενέστατη!»

Χ. Γ: «Αγενέστατος είσαι εσύ!»

Η Κατερίνα Καινούργιου, στην προσπάθειά της να τους ηρεμήσει ζήτησε από τους συνεργάτες της να παίξουν οποιοδήποτε βίντεο είχαν διαθέσιμο, ώστε να τη διευκολύνουν.

Βέβαια ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος λέγοντας: «Άσε μας! Που θα μου πει ότι έχω καιρό να παίξω σε live;».

«Σας παρακαλώ, δεν υπάρχει τώρα λόγος να μαλώνουμε για τον Κασσελάκη. Να τσακωθούμε για την πολιτική σε αυτή την εκπομπή;», σημείωσε η Κατερίνα Καινούργιου.

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

kallianos adonis 654 new 102 1

Άδωνις: Νέα απάντηση σε Καλλιάνο – «Παρότι μου τηλεφώνησε δεν πήρε ΜΕΘ γιατί δεν προβλεπόταν» (video)

«Ήταν ένας άνθρωπος που είχε πολλά νοσήματα, η ανακοπή δεν είναι κάτι που προβλέπεται», τόνισε…

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

ματι

Ένοχοι έξι κατηγορούμενοι στη δίκη για το Μάτι – Αθώοι Ρένα Δούρου και Ηλίας Ψινάκης

Την ενοχή συνολικά έξι από τους συνολικά 21 κατηγορουμένους για την τραγωδία στο Μάτι αποφάσισε…