Άγρια κόντρα μεταξύ Πλεύρη και Ηλιόπουλου: «Αγκαλιά με χρυσαυγίτες… Τα παιδιά μου φάγανε γιαούρτια»

«Ωραίο το θεατράκι σας», ήταν η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου στην επίθεση του υπουργού

Screenshot 2 1

Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση ανάμεσα στον Θάνο Πλεύρη και τον Νάσο Ηλιόπουλο, με αφορμή την επίθεση με γιαούρτια που δέχτηκε ο υπουργός στα Πετράλωνα.

Καλεσμένοι και οι δύο στην «Casus Belli» στο Attica TV με τον Θάνο Πλεύρη να επιμένει πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδίκασε την επίθεση παρά τις απαντήσεις που του έδωσε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ξεκάθαρα καταδικάζουμε από την πρώτη στιγμή, περιμένουμε 4 χρόνια από τη Νέα Δημοκρατία να καταδικάσει επιθέσεις σε στελέχη μας για τη συμφωνία των Πρεσπών», τόνισε ο Ν. Ηλιόπουλος με τον υπουργό να απαντά:

«Εγώ καταδίκη δεν είδα, το tweet του Παπαδημούλη είδα και ήταν κάτι που με εξόργισε. Όταν ο κ. Ηλιόπουλος ήταν εκπρόσωπος τύπου και ήρθε έξω κόσμος από το σπίτι μου ο ΣΥΡΙΖΑ είχε βγάλει αμέσως ανακοίνωση. Δεν υπάρχει καμία ανακοίνωση καταδίκης, καταδικάζει ο ΣΥΡΙΖΑ γενικώς και αορίστως τις επιθέσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν καταδικάζει την επίθεση σε βάρος μου και έβγαλε ανακοίνωση μετά από 24 ώρες».

«Όταν δικοί σας άνθρωποι επιτέθηκαν σε στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών χαζογελάγατε» συνέχισε ο Νάσος Ηλιόπουλος με τον Πλεύρη να σχολιάζει «είχα τα παιδιά μου εκεί, ποτέ δεν χαζογέλασα. Τα “να είστε λίγο προσεκτικός” όταν ο γιος μου και η κόρη μου έφαγαν γιαούρτια κρατήστε τα για τον εαυτό σας, όταν βλέπω τα παιδιά μου να γιαουρτώνονται και τον Παπαδημούλη να λέει ότι κάνετε τον θύτη, θύμα».

Η ένταση κορυφώθηκε με τον Νάσο Ηλιόπουλο να αναφέρει, «Ωραίο το θεατράκι σας» και τον Θάνο Πλεύρη να απαντά… «θεατράκι; Τα παιδιά μου έφαγαν γιαούρτια. Να έχετε συστολή. Η γυναίκα μου έφαγε γιαούρτι. Καταδικάζετε ότι γιαουρτώθηκαν τα παιδιά μου; Αυτούς στηρίζετε, μια ζωή με αυτούς είστε». «Τουλάχιστον σχέσεις με την άκρα δεξιά δεν είχα ποτέ… το καταδίκασα από την πρώτη στιγμή (σ.σ. την επίθεση ) και πήγες να κάνεις παιχνίδι, είσαι αστείος», ήταν η χαρακτηριστική απάντηση του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Χαμός στο OPEN με τους χαρακτηρισμούς Μπογδάνου: «Την είδατε; Κήτος, βυτίο» – Η αντίδραση της Τσολάκη (video)

Μπογδάνος

Χαμός στο OPEN με τους χαρακτηρισμούς Μπογδάνου: «Την είδατε; Κήτος, βυτίο» – Η αντίδραση της Τσολάκη (video)

«Είχαμε και στα χωριά μας plus size και body shaming», ήταν ένα από τα σχόλια…

Καιρός: Τελικά έχουμε όντως καύσωνα – Η απάντηση Μαρουσάκη με το «διάγραμμα αλήθειας»

καιρός καύσωνα

Καιρός: Τελικά έχουμε όντως καύσωνα – Η απάντηση Μαρουσάκη με το «διάγραμμα αλήθειας»

Ο καιρός είναι κάτι παραπάνω από ζεστός, υπάρχει ωστόσο και η ερμηνεία του Κλέαρχου Μαρουσάκη