Άγρια κόντρα Λαζόπουλου – Λιάγκα λόγω… Κασσελάκη (video)

«Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε», σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος

1699012259490

O Στέφανος Κασσελάκης από τότε που εμφανίστηκε στην πολιτική ζωή της χώρας βρίσκεται συνεχώς στο επίκεντρο καθώς το ταλέντο του στην επικοινωνία και η άμεση σχέση που χτίζει με τους πολίτες είναι δύο χαρακτηριστικά που δύσκολα βρίσκει κανείς σε κάποιο πολιτικό αρχηγό.

Έτσι λοιπόν και σήμερα, άθελα του, έγινε ο λόγος για να ξεκινήσει μια κόντρα μεταξύ του Λάκη Λαζόπουλου και του Γιώργου Λιάγκα, καθώς αφορμή στάθηκε το σχόλιο του πρώτου ότι «Ήρθε ο Κασσελάκης και τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας.

Του έχει μία καθημερινή ωριαία προβολή και τον κυνηγά με μία κάμερα από πίσω για να δει τι κάνει», με τον παρουσιαστή του ΑΝΤ1 να απαντά «Κόπτονται και θέλουν να συναποφασίζουμε για τη σκαλέτα αυτής της εκπομπής».

Το επεισόδιο ξεκίνησε λοιπόν όταν ο Λάκης Λαζόπουλος στο podcast του άσκησε κριτική στον Γιώργο Λιάγκα και στις πρωινές εκπομπές για το πως προβάλλουν τα θέματα που σχετίζονται με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανο Κασσελάκη.

«Ήρθε ο Κασσελάκης και τον έχει αναλάβει βέβαια προσωπικά ο Λιάγκας. Του έχει μία καθημερινή ωριαία προβολή και τον κυνηγά με μία κάμερα από πίσω για να δει τι κάνει.

Ο Κασσελάκης ήταν η νίκη της μικρότερης οθόνης επί της μικρής. Το κινητό νίκησε την τηλεόραση. Η μικρή οθόνη θέλει να πάρει το αίμα της πίσω» ανέφερε αρχικά.

«Αν δεν το έκανε ριάλιτι ο Λιάγκας, δεν θα μπορούσε να γίνεται αυτό που γίνεται. Απάντησε ο Λιάγκας και σήκωσε το μαχαίρι της τηλεόρασης και της ακροαματικότητας. Είπε ότι δεν θα μου εμένα κανένας, ξέρω να κάνω τη δουλειά μου και θα σηκωθώ να φύγω, αλλά καμία εκπομπή δεν έχει -και το γνωρίζει ο κ. Λιάγκας- το ακαταδίωκτο των λεγομένων της.

Μπορεί η στρουθοκάμηλος να χώνει το κεφάλι μέσα στην άμμο, αλλά καμία φορά ο κ…ς περισσεύει στον αέρα και τον βλέπουμε.

Έχεις τώρα το κάθε πρωινό να κουτσομπολεύει το δεδομένο. Ποιος είναι ο κ. Κασσελάκης., είναι η κ. Κασσελάκης; Ποιος είναι ο Tyler; Και τι ρόλο παίζει το σκυλί τους. Αυτό το ηλίθιο κουτσομπολιό μας πάει πίσω σαν χώρα» συμπλήρωσε στη συνέχεια ο Λάκης Λαζόπουλος.

Σήμερα μέσω της πρωινής εκπομπής του στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας έδωσε τη δική του απάντηση περνώντας ουσιαστικά στην αντεπίθεση και ρίχνοντας τα πυρά του προς τον Λάκη Λαζόπουλο.
«Χαίρομαι πολύ που έχει γίνει μία τηλεοπτική δημόσια διαβούλευση. Βγαίνουν πάρα πολλά πρόσωπα που κόπτονται και θέλουν να συναποφασίζουμε για το πως θα είναι η σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής.
Βλέπω παλιούς τηλεαστέρες, νέους αστέρες, νεόκοπους και βγαίνουν και έχουν μία άποψη για το πόσο χρόνο πρέπει να παίζουμε τον Κασσελάκη, πόσο ενημέρωση και πόσο ψυχαγωγία.
Κύριοι συνάδελφοι που κόπτεστε, παλιοί και καινούριοι, δεν καταλαβαίνω με ποια λογική; Πληρώνεστε από τον ΑΝΤ1; Εμείς πληρωνόμαστε για αυτή τη δουλειά.
Αν έχουμε να δώσουμε κάποιον λόγο, μόνο εκεί έχουμε και στους τηλεθεατές που καθημερινά μας βλέπουν» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Τέτοια πρεμούρα πια για το πως θα διαμορφωθεί η σκαλέτα αυτής εδώ της εκπομπής, τι θα παίζουμε πρώτο και δεύτερο και πόσο θα ανοίγουμε κάθε θέμα; Λίγο ώπα που λέει και η νέα γενιά» πρόσθεσε ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1

8o αυτοοργανωμένο Pride στην Θεσσαλονίκη: «Κι αν σκοτεινιάζουν τον κόσμο μας, με τους αγώνες μας του δίνουμε χρώμα»

Screenshot 2024 05 18 211853

8o αυτοοργανωμένο Pride στην Θεσσαλονίκη: «Κι αν σκοτεινιάζουν τον κόσμο μας, με τους αγώνες μας του δίνουμε χρώμα»

H πολυπληθής πορεία λαμβάνει χώρα για την προάσπιση των δικαιωμάτων των ΛΟΑΤΚΙ+ ατόμων και κατά…

Βενιζέλος για Συμφωνία των Πρεσπών: Δεσμευτική και για τις δύο χώρες – Aναγκαία και υποχρεωτική η τήρησή της

benizelos 12

Βενιζέλος για Συμφωνία των Πρεσπών: Δεσμευτική και για τις δύο χώρες – Aναγκαία και υποχρεωτική η τήρησή της

Μιλώντας για το Balkan Gathering o κ. Βενιζέλος χαιρέτισε τις εργασίες του, τονίζοντας ότι αποτελεί…