Άγρια κόντρα Φαραντούρη και Τσιόδρα για καρτέλ και Μητσοτάκη – «Έχασε την μπάλα» η Κοσιώνη (video)

Ανέβηκαν ο τόνοι μεταξύ του Νικόλα Φαραντούρη και του Δημήτρη Τσιόδρα με τη Σία Κοσιώνη να προσπαθεί να ρίξει τους τόνους, χωρίς επιτυχία όμως

profile player 960x540 5

Στο πλατό του ΣΚΑΪ και την εκπομπή «Εκλογές 2024» φιλοξενήθηκαν οι υποψήφιοι Ευρωβουλευτές Νικόλας Φαραντούρης και Δημήτρης Τσιόδρας, με τους δυο τους να έχουν άγρια κόντρα κατά τη διάρκεια της συζήτησης.

Πιο συγκεκριμένα όλα ξεκίνησαν όταν ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έκανε αναφορά στα καρτέλ ακρίβειας, δίνοντας για παράδειγμα τις τράπεζες και της μεγάλες χρεώσεις που έχουν, αλλά και τις τηλεπικοινωνίες όπου υπάρχει ολιγοπώλιο τριών εταιρειών και έχουν γίνει παρατηρήσεις για το συγκεκριμένο ζήτημα, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να το ανέχεται.

Τα παραπάνω νεύριασαν τον Δημήτρη Τσιόδρα, ο οποίος έκανε παρέμβαση με τους τόνους να ανεβαίνουν ακραία και τη Σία Κοσιώνη να προσπαθεί να τους «βάλει σε τάξη», αλλά μάταια.

Η κόντρα συνεχίστηκε και μετά, όπως υπήρχε και νωρίτερα, με τους δυο τους να ανεβάζουν ανά στιγμές αρκετά τους τόνους και τη Σία Κοσιώνη να λέει «άσε τους να εκτονωθούν!»

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω και δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και εάν εκλεγώ πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ» (video)

6247898

Χάρης Δούκας: «Θα παραμείνω και δήμαρχος Αθηναίων ακόμα και εάν εκλεγώ πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ» (video)

«Ασκώ το δημοκρατικό μου δικαίωμα» για την υποψηφιότητα της προεδρίας του ΠΑΣΟΚ, τόνισε ο Δήμαρχος…