Newsroom

Newsroom

Άγρια κόντρα Άδωνη – Αντώναρου: «Με ζηλεύεις» λέει ο Γεωργιάδης

Άδωνης: «Θα πρέπει να ξεπεράσετε το γεγονός της ζήλιας και του συμπλέγματος κατωτερότητας προς εμένα» Αντώναρος: Δεν κάνω διάλογο με ακροδεξιούς

4403534

Έντονο διαδικτυακό επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στον υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνη Γεωργιάδη και τον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο της κυβέρνησης Καραμανλή, Ευάγγελο Αντώναρο.

Ο κ. Αντώναρος επέκρινε έντονα τις απαράδεκτες δηλώσεις του Άδωνη Γεωργιάδη ο οποίος είχε αναρωτηθεί γιατί να δοθούν χρήματα στις χαμηλότερες εισοδηματικές κατηγορίες εν μέσω καραντίνας.  «Τι θα τα κάνει σήμερα ακριβώς μπορείτε να μου πείτε; Ταξίδια δεν μπορεί να κάνει, σε εστιατόρια δεν μπορεί να πάει, σε κατάστημα να ψωνίσει δεν μπορεί να πάει. Τι να την κάνει τη ρευστότητα;». «Για τρόφιμα» σχολίασε ο δημοσιογράφος για να πάρει την απάντηση από τον υπουργό Ανάπτυξης «πόσο θα φάει πια; 300 κιλά θα γίνουν».

Με τη σειρά του ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε: «Αυτός ο…κύριος εξακολουθεί να είναι υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Ευτυχώς! Γιατί θα εξακολουθήσει να εκθέτει την κυβέρνηση και να αυτοεκτίθεται!», επισυνάπτοντας και το σχετικό βίντεο.

Λίγα λεπτά αργότερα, ήρθε η σειρά του υπουργού Ανάπτυξης, ο οποίος με τρεις αναρτήσεις απάντησε στον πρώην κυβερνητικό εκπρόσωπο, κάνοντας λόγο για… «ζήλια» και για «σύμπλεγμα κατωτερότητας» του κ. Αντώναρου προς τον ίδιο.

«Κύριε Αντώναρε ήρθε η ώρα να σας πω δημοσίως μία αλήθεια. Έχετε προβλέψει κατά καιρούς, ότι θα πάω φυλακή (λόγω Novartis), ότι θα με διώξει ο Μητσοτάκης, ότι θα χάσουμε τις εκλογές, ότι η διαφορά θα είναι ελάχιστη κλπ κάποια στιγμή για την αξιοπρέπεια σας θα πρέπει να ξεπεράσετε το γεγονός της ζήλιας και του συμπλέγματος κατωτερότητας προς εμένα. Καταλαβαίνω ότι το ότι κατεβήκαμε μαζί στις εκλογές του 2012, εγώ από τον ΛΑόΣ και εσείς ως πρώην Κυβερνητικός εκπρόσωπος και Υπουργός της Κυβερνήσεως του Κώστα Καραμανλή και ότι εγώ εξελέγην και εσείς όχι ότι σας προκάλεσε μεγάλη ταραχή. Αυτό όμως έκρινε ο λαός πάμε παρακάτω. Τιμήστε την ιστορία σας επιτέλους και ωριμάστε. Ο λαός είχε το δικαίωμα και να με εκλέξει (έκτοτε το έκανε άλλες δύο φορές) και να σας καταψηφίσει.Τώρα είναι ώρα ενότητας και ευθύνης. Μην εξευτελίζεστε άλλο», σχολίασε χαρακτηριστικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ανταπαντώντας, ο κ. Αντώναρος έγραψε στο Twitter: «Δεν κάνω διάλογο με ακροδεξιούς! Συνεχίστε με χαρά και χαμόγελο να λέτε όσα λέτε κι αφιστε την προάσπιση της αξιοπρέπειας μου σε μένα!».

Η κόντρα έκλεισε -προς ώρας- με τον Άδωνη Γεωργιάδη να γράφει: «Μήν ταράζεστε κάνετε και ορθογραφικά λάθη, είναι κρίμα για σας…Εγώ σας μίλησα με σεβασμό λόγω της ιστορίας και της ηλικίας σας. Είναι κρίμα να σας κοροϊδεύουν τόσοι. Ξεπεράστε τον φθόνο σας για μένα, στενοχωριέμαι να γίνεστε έτσι. Χρόνια πολλά για την ημέρα».

Το σίγουρο πάντως είναι ότι η κόντρα δεν τελείωσε εδώ και θα ξαναδούμε τους δύο άνδρες να διασταυρώνουν τα ξίφη τους διαδικτυακά…

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…