Άγρια δολοφονία στην Χαλκίδα-Φίμωσαν και βασάνισαν ηλικιωμένο για μια χούφτα ευρώ

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τη στυγερή δολοφονία σε βάρος ενός 83χρονου με κίνητρο τη ληστεία. Οι…

eglima h 633 451

Ανάστατη είναι η τοπική κοινωνία της Χαλκίδας από τη στυγερή δολοφονία σε βάρος ενός 83χρονου με κίνητρο τη ληστεία. Οι αδίστακτοι ληστές κυριολεκτικά σκότωσαν στο ξύλο το θύμα τους και στη συνέχεια συνέχισαν ανενόχλητοι να ψάχνουν στο σπίτι, μπροστά στα μάτια της ανήμπορης να αντιδράσει κατάκοιτης συντρόφου του θύματος και αποχώρησαν μόνο όταν βρήκαν τα χρήματα και τα κοσμήματα που ήθελαν.

Όλα έγιναν λίγο μετά τις 20.30 σε διαμέρισμα που βρίσκεται στην παραλία της Σουβάλας στη Χαλκίδα, πάνω από το ισόγειο καφετέριας. Οι ληστές αιφνιδίασαν τόσο τον άτυχο άντρα, όσο και την κατάκοιτη γυναίκα και κατάφεραν να παραβιάσουν μία από τις πόρτες. Όταν οι ηλικιωμένοι κατάλαβαν τι συμβαίνει ήταν αργά. Οι αδίστακτοι δράστες τους ξύπνησαν και άρχισαν να βασανίζουν τον 84χρονο, αφού πρώτα τον φίμωσαν.

Στη συνέχεια, έδεσαν την κατάκοιτη γυναίκα, που έμελλε να ζήσει τον θάνατο του συντρόφου της. Από τα χτυπήματα και το ισχυρό σοκ που υπέστη, ο άτυχος άντρας υπέστη καρδιακή προσβολή και πέθανε στα χέρια των ληστών. Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

λεκατσα

Μέλπω Λεκατσά: Μια ιστορική μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ (Video)

Ως φοιτήτρια στη Φαρμακευτική τότε, η Μέλπω Λεκατσά, έστησε μαζί με άλλους φοιτητές ένα πρόχειρο…