ΜΝ

Μάκης Νοδάρος

Άγριο φονικό στην Αρχαία Ολυμπία: Οι κτηματικές διαφορές φέρεται να ήταν η αιτία δολοφονίας του 50χρονου

Τι ανέφερε στο Documentonews.gr ο αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Βασίλης Αρβανίτης.

περιπολικο 1

Οι κτηματικές διαφορές είναι σύμφωνα με πληροφορίες η αιτία της δολοφονίας σήμερα το πρωί στην Αγία Τριάδα Αρχαίας Ολυμπίας, ενός 50χρονου κτηνοτρόφου πατέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών από έναν 80χρονο επίσης κτηνοτρόφο.

Το φονικό που έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία συνέβη όταν τα ζώα του 50χρονου μπήκαν στο κτήμα του 80χρονου με αποτέλεσμα ο τελευταίος να πυροβολήσει εν ψυχρώ από κοντινή απόσταση τον συγχωριανό του με κυνηγετικό όπλο.

Ο δράστης συνελήφθη αμέσως από την αστυνομία ενώ στον τόπο του συμβάντος μετέβη κλιμάκιο του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών και Ιατροδικαστής.

«Γνώριζα το θύμα. Ηταν ένας ήρεμος άνθρωπος. Είναι άδικο και φρικτό για κτηματικές διαφορές να χάνει τη ζωή του ένας άνθρωπος. Είχε τέσσερα ανήλικα παιδάκια τα οποία τώρα θα μείνουν ορφανά από πατέρα. Η τοπική μας κοινωνία είναι σοκαρισμένη από το αυτό το έγκλημα. Δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι κάποιος άνθρωπος μπορεί να αφαιρέσει τη ζωή ενός συνανθρώπου του για κτηματικές διαφορές » – ανέφερε στο Documentonews.gr ο αντιδήμαρχος Αρχαίας Ολυμπίας Βασίλης Αρβανίτης.

Αρχική φωτογραφία: Φωτογραφία αρχείου