Newsroom

Newsroom

Άγρια δολοφονία στη Μεσαρά: Τον εκτέλεσαν μπροστά στην 7χρονη κόρη του – Πού στρέφονται οι έρευνες

Το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες - Πιθανόν ιδιαίτερα προμελετημένος ο φόνος - Η 7χρονη κόρη του θύματος, αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας. 

petrokefali dolofonia2 0

Σε μαφιόζικη εκτέλεση παραπέμπει η δολοφονία, το βράδυ της Δευτέρας, στην Κρήτη, ενός 39χρονου άνδρα στην περιοχή της Μεσαρά, στο νότο του νομού Ηρακλείου, σύμφωνα με πληροφορίες του cretalive.gr.

Ο άτυχος άνδρας αφού μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας, διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, που σαρώνουν την περιοχή – κοντά στο Πετροκεφάλι του Δήμου Φαιστού, σε σπίτι έξω από το χωριό – όπου διέμενε ο 39χρονος με την οικογένειά του, κοντά στο ποιμνιοστάσιό του.

Μάλιστα σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες ο κτηνοτρόφος πυροβολήθηκε ενώ καθόταν μαζί με το παιδί του στη βεράντα του σπιτιού του. Η σύζυγός του φέρεται να απουσίαζε εκείνη την ώρα.

Είχαν στήσει καρτέρι

Σύμφωνα πάλι με τις ίδιες πηγές, ο δράστης (ή δράστες) φέρεται να έστησε καρτέρι, καθώς η περιοχή είναι σκοτεινή και ερημική, και το θύμα βρισκόταν στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη χρονική στιγμή. 

Πιο αναλυτικά: Ο 39χρονος άκουσε κάποιον ύποπτο θόρυβο, και όταν γύρισε να δει τι συμβαίνει δέχθηκε τους πυροβολισμούς. Εκτιμάται ότι είτε ο δράστης ή οι δράστες βγήκαν από τα δεξιά, μέσα από το χωράφι και τον πυροβόλησαν.

Σύμφωνα με το Cretalive, ο τρόπος με τον οποίο εκτελέστηκε ο 39χρονος δείχνει ότι όλες οι κινήσεις ήταν ιδιαίτερα προμελετημένες. Οι δράστες ήξεραν τις κινήσεις και τις συνήθειες του θύματος, ότι τα βράδια καθόταν στη βεράντα του σπιτιού του – και του έστησαν καρτέρι. Φέρεται να μην είναι επίσης τυχαίο το γεγονός ότι εκτελέστηκε λίγα λεπτά αφ’ ότου είχε αποχωρήσει η σύζυγος του από το σπίτι να πάει στο φαρμακείο, όπως λένε κάποιες πηγές.

Μαζί του, ήταν η μικρότερη κόρη του θύματος ηλικίας 7 ετών, η οποία και έγινε αυτόπτης μάρτυρας της εν ψυχρώ δολοφονίας.

Το θύμα δέχτηκε τουλάχιστον τέσσερις σφαίρες

Ο 39χρονος φέρει τουλάχιστον τέσσερα τραύματα, όλα στη δεξιά πλευρά: μάγουλο, κοιλιακή χώρα, και στο χέρι σε δυο διαφορετικά σημεία.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου για τη διενέργεια νεκροτομής.

Σύμφωνα με το Mega, νωρίτερα είχαν πυροβολήσει ένα Ρουμάνο εργάτη σε ποιμνοστάσιο που βρισκόταν κοντά στο σπίτι του θύματος.

Αμέσως μετά τράπηκαν σε φυγή εκμεταλλευόμενοι το σκοτάδι και διέφυγαν μέσα από ελαιώνες και χωράφια.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έσπευσαν στην περιοχή ενώ με το πρώτο φως της ημέρας ειδικό κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης ασφάλειας Ηρακλείου βρέθηκε στο σημείο για τη συλλογή στοιχείων που θα ρίξουν φως στην υπόθεση.

Βίντεο

Με πληροφορίες και υλικό από το cretalive.gr.

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

issue 2465910 1920 1

Το Κουτί της Πανδώρας συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΕΣΗΕΑ

Η δημοσιογραφική ομάδα του koutipandoras.gr, συμμετέχει στην 24ωρη απεργία που εξήγγειλαν τα Διοικητικά Συμβούλια της Ομοσπονδίας…