Άγρια αιματηρή ληστεία στην Κεφαλονιά: Μαχαίρωσαν 10 φορές ηλικιωμένο για να τον κλέψουν

Σοκάρει η αιματηρή ληστεία σε σπίτι ηλικιωμένου στην Κεφαλονιά

ASTYNOMIA1

Μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 73χρονος άνδρας, ο οποίος νοσηλεύεται σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων μετά από δέκα μαχαιριές που δέχθηκε από τους αδίστακτους δράστες το βράδυ της Τετάρτης στην Κεφαλονιά .

Σύμφωνα με την αστυνομία μαζί με τον 25χρονο ήταν και ένας 18χρονος ομοεθνής του. Οι δύο δράστες αρχικά παραβίασαν το παράθυρο του σπιτιού του ηλικιωμένου στην Αγία Ευφημία, με τον 25χρονο να μπαίνει στο σπίτι και τον 18χρονο να φυλάει τσίλιες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, όταν ο 73χρονος μπήκε στο σπίτι του ο 25χρονος του επιτέθηκε με μαχαίρι χτυπώντας τον περίπου 10 φορές στην κοιλιά και την ωμοπλάτη. Στη συνέχεια οι δύο ληστές τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα κατάφερε να βγει αιμόφυρτο στον δρόμο και να ζητήσει βοήθεια, καταρρέοντας στο κοντινότερο σπίτι που βρήκε. Ο 73χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο νοσοκομείο Αργοστολίου όπου υπεβλήθη σε χειρουργείο αλλά τελικά κρίθηκε επιβεβλημένο να διακομιστεί με ελικόπτερο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων.

Τελικά οι δύο δράστες συνελήφθησαν το απόγευμα της Πέμπτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αργοστολίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Κεφαλληνίας.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Screenshot 2024 04 27 204402

Νέο βίντεο της Χαμάς με ομήρους: Ένας Αμερικάνος και ένας Ισραηλινός ελπίζουν σε συμφωνία (video)

Στο βίντεο, διάρκειας τριών λεπτών, οι Σίγκελ και Μιράν αναφέρουν τα ονόματά τους, και λένε…