Newsroom

Newsroom

Θρίλερ στην Ινδία: Απεγκλωβίστηκαν 10 εργάτες – Ήταν παγιδευμένοι για πάνω από 2 εβδομάδες (Εικόνες/ Video)

Όσοι έχουν ανασυρθεί στην επιφάνεια μεταφέρονται τώρα με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο.

GABzrVaWkAA1lCS

Οι διασώστες ολοκλήρωσαν με επιτυχία τις επιχειρήσεις σκαψίματος και την απομάκρυνση των συντριμμιών για να φτάσουν στους 41 εργάτες που βρίσκονται παγιδευμένοι επί 17 ημέρες σε οδική σήραγγα που έχει καταρρεύσει στα ινδικά Ιμαλάια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, δέκα εργάτες έχουν διασωθεί μέχρι στιγμής από τους 41 εγκλωβισμένους για πάνω από 2 εβδομάδες στη σήραγγα που κατέρρευσε στην Ινδία σύμφωνα με το NDTV και το Sky News.

Όσοι έχουν ανασυρθεί στην επιφάνεια μεταφέρονται τώρα με ασθενοφόρο σε κοντινό νοσοκομείο.

Οι 41 εργάτες βρίσκονται εγκλωβισμένοι στη μήκους 4,5 χιλιομέτρων υπό κατασκευή οδική σήραγγα στο ορεινό κρατίδιο Ουταραχάντ από τις 12 Νοεμβρίου που κατέρρευσε.

“Οι εργασίες για την εγκατάσταση της μικροσήραγγας διαφυγής έχουν ολοκληρωθεί και οι παγιδευμένοι εργαζόμενοι θα απελευθερωθούν σύντομα”, είπε ο Πρωθυπουργός του κρατιδίου Ουταρχάντ.

Πώς εγκλωβίστηκαν οι εργάτες

Οι 41 εργάτες εργάζονταν για την κατασκευή σήραγγας όταν στις 12 Νοεμβρίου μια κατολίσθηση έκανε ένα τμήμα της να υποχωρήσει.

Ολόκληρο το μήκος της σήραγγας είναι λίγο πάνω από 4.500 μέτρα και οι εργάτες παγιδεύτηκαν 200 μέτρα από την είσοδό της, πίσω από έναν παχύ τοίχο από συντρίμμια.

Η σήραγγα αποτελεί μέρος ενός φιλόδοξου έργου που στοχεύει να συνδέσει τέσσερις σημαντικές ινδουιστικές τοποθεσίες στη βόρεια Ινδία μέσω 890 χιλιομέτρων.

Ωστόσο, το πρακτορείο Reuters αναφέρει ότι οι περιβαλλοντολόγοι και οι κάτοικοι έχουν επικρίνει την κατασκευή.

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

5653777 1

Μετέτρεψαν σπίτι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία σε παράνομο κέντρο απεξάρτησης – Πέντε συλλήψεις

Μετά από επιχείρηση αστυνομικών, εντοπίστηκε το εν λόγω σπίτι, μέσα στο οποίο διέμεναν 14 άτομα…