Αγωνία για την 10χρονη Μαρκέλλα

Αγωνία για την 10χρονη Μαρκέλλα που εξαφανίστηκε καθώς επέτρεφε από το σχολείο στην Τούμπα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό της παραμένουν άκαρπες με την οικογένειά της να δηλώνει άγνοια για το πού μπορεί να βρίσκεται το παιδί τους.Το συγκινητικό μήνυμα συμμαθητή της

5092478

Η μητέρα της 10χρονης Μαρκέλλας που εξαφανίστηκε στην Θεσσαλονίκη κατέθεσε στην αστυνομία για πάνω από 5 ώρες.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr κατά την αποχώρηση της από το αστυνομικό τμήμα ευχαρίστησε όλο τον κόσμο που πραγματοποιεί έρευνες για τον εντοπισμό του κοριτσιού και δήλωσε πως αν βρεθεί η μικρή θα γίνει ένα μεγάλο πάρτι.

Όπως είπε, «αυτήν την ώρα δίνει κατάθεση ο συμμαθητής της που έφυγαν μαζί από το σχολείο» και συμπλήρωσε πως και χθες, έδωσαν κατάθεση τα δύο παιδιά που ήταν μαζί της φεύγοντας από το σχολείο και επειδή η αστυνομία «δεν έβγαλε άκρη», όσον αφορά την κοκκινομάλλα γυναίκα που φέρεται να πλησίασε και να έφυγε με την Μαρκέλλα, τα παιδιά κοιτούν σκίτσα για να την αναγνωρίσουν.

«Υπήρχε βία την ώρα που την πήραν, δεν ήθελε να φύγει μαζί της απλά της είπε, “έλα να δώσω κάτι στην μαμά” και έτσι την τράβηξε και την πήρε μαζί της» δήλωσε η μητέρα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο συμμαθητής της.

Το συγκινητικό μήνυμα συμμαθητή της

«Μαρκέλλα, άμα με ακούς να ξέρεις ότι όλοι οι φίλοι σου σε ψάχνουμε και σε αγαπάμε πάρα πολύ»., ήταν τα  λόγια του 10χρονου συμμαθητή της Μαρκέλλας

Ο 10χρονος που έφυγε με την Μαρκέλλα από το σχολείο, στην Κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης, για να πάνε σπίτια τους, είδε μια γυναίκα που φώναξε τη Μαρκέλλα με το όνομά της και της ζήτησε να την ακολουθήσει. Ο μικρός έμεινε για λίγο στο σημείο και παρακολούθησε τη γυναίκα με τη μικρή να απομακρύνονται. Ο 10χρονος συμμαθητής της Μαρκέλλας κατέθεσε για περίπου δύο ώρες στην Αστυνομία αυτά που είδε το μεσημέρι της Πέμπτης, αφού, μέχρι στιγμής, είναι ο μοναδικός αυτόπτης μάρτυρας.

Με βάση τα όσα κατέθεσε ο 10χρονος στην Αστυνομία, η γυναίκα ήταν ψηλή, με κόκκινα μαλλιά και φορούσε μαύρη μπλούζα και μαύρο κολάν. 

”Επαγγελματίες απαγωγείς”

Σύμφωνα με το seleo.gr, ο αδερφός της 10χρονης, Χρήστος Βεράμης όταν ρωτήθηκε εάν υπάρχει περίπτωση να κρύβεται κάποιο συγγενικό πρόσωπο πίσω από την εξαφάνιση της τόνισε ότι «δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Όποιος είπε κάτι τέτοιο, θα μηνυθεί». Παράλληλα, υποστήριξε ότι ως οικογένεια δεν έχουν αντιπαλότητες, «είμαστε αγαπημένοι», είπε.

Ο ίδιος εκτιμά πως πίσω από την εξαφάνιση της 10χρονης είναι «επαγγελματίες απαγωγείς» και πρόσθεσε ότι «η Μαρκέλλα είναι ένα παιδί το οποίο δεν θα πήγαινε σε κάποιον για μια καραμέλα».  Πάντως είπε ότι μέχρι στιγμής δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος μαζί τους

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

ΤΣΙΠΡΑΣ ΣΥΡΙΖΑ

Στέφανος Κασσελάκης: «Αλέξη, έλα πάνω» – Η στιγμή που ο Τσίπρας ανεβαίνει στο βήμα (video)

«Πάμε μπροστά. Αλέξη, έλα πάνω», ανέφερε ο Στέφανος Κασσελάκης με αποδέκτη τον τέως αρχηγό του…