Αγωγή κατά του Κώστα Κατσίκη καταθέτει ο Γιώργος Αμυράς

Στα δικαστήρια πρόκειται να παιχθεί το δεύτερο ημίχρονο της αντιπαράθεσης μεταξύ του Κώστα Κατσίκη και του Γιώργου Αμυρά.

5abe435f1dc524a9338b45a6

Ο πρώτος με δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό είχε ανοίξει θέμα ανταλλαγής μεταξύ των «οκτώ» Τούρκων στρατιωτικών που έχουν ζητήσει άσυλο στη χώρα μας και των δύο Ελλήνων στρατιωτών που κρατούνται στη γείτονα χώρα.

Στην συνέχεια ο ίδιος επιχείρησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα. Επιτέθηκε στους δημοσιογράφους, αλλά και στον Γιώργο Αμυρά ο οποίος τον είχε επικρίνει για τις δηλώσεις του, ισχυριζόμενος ότι είναι υπόδικος για παλιότερη υπόθεση μεταξύ τους.

Ο βουλευτής του Ποταμιού διέψευσε κατηγορηματικά ότι εκκρεμεί οποιαδήποτε ποινική κατηγορία εναντίον του. Ενημέρωσε αντίθετα ότι έχει δώσει εντολή στον δικηγόρο του να προχωρήσει σε όλες τις νόμιμες ενέργειες με πρώτη την κατάθεση αγωγής.

Προανήγγειλε επίσης ότι το χρηματικό ποσό που θα διεκδικήσει θα το διαθέσει εξ ολοκλήρου για τη νομική και οικονομική στήριξη των οικογενειών των δύο στρατιωτικών που κρατούνται στην Ανδριανούπολη.

Νωρίτερα ο Σταύρος Θεοδωράκης σε τηλεοπτική του συνέντευξη (Αlpha) είχε εκφράσει την άποψη ότι ο βουλευτής των ΑΝΕΛ δεν πήρε την πρωτοβουλία μόνος του (σε ότι αφορά το σχέδιο ανταλλαγής) αλλά είχε προηγηθεί συνεννόηση με τον Πάνο Καμένο.

«Έθεσαν το θέμα για να δουν πως θα πάει» είπε ο επικεφαλής του Ποταμιού και υπογράμμισε ότι η πρόταση των ΑΝΕΛ ήταν προσβλητική για τη Δικαιοσύνη και πατριωτικά ανεύθυνη.