Άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έξω από τα γραφεία της Football League τον Πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών

cover
NewsRoom 17/09/2014 | 18:54

Ακόμα ένα αιματηρό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόλις λίγες ημέρες τα θλιβερά περιστατικά στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ηροδότου και του Εθνικού.  Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της Football League και κατά την έξοδο των εκπροσώπων των ομάδων, ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με λοστό από άγνωστη ομάδα ατόμων.

Ο κ. Στούπας έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, την ώρα που ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα –με το συνεργό του- και αποχώρησε, κι ενώ φαίνεται να κινήθηκε ενάντια και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, αλλά δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Γιάννη Κεραμιδά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης που είναι γιατρός προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα έφτασε στα γραφεία της Θεμιστοκλέους ασθενοφόρο που μετέφερε το “θύμα” στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” κι ενώ φαίνεται πως παρά το ότι έχασε τις αισθήσεις του προς στιγμήν, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών χαρακτήρισαν την επίθεση στον κ. Στούπα ως δολοφονική απόπειρα! Απ' την μεριά της, η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση που καταδίκασε το συμβάν και ανέφερε: "Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του". Στο Νοσοκομείο έχουν μεταβεί άντρες της Ασφάλειας Αττικής για να πάρουν κατάθεση από το θύμα, αφού δεν προκύπτει να είχε καταγγελθεί το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.  Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα .