Άγνωστοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν έξω από τα γραφεία της Football League τον Πρόεδρο του Ηρακλή Ψαχνών

Ακόμα ένα αιματηρό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόλις λίγες ημέρες τα θλιβερά περιστατικά στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ…

stypas1

Ακόμα ένα αιματηρό περιστατικό ήρθε να προστεθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, μόλις λίγες ημέρες τα θλιβερά περιστατικά στον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ του Ηροδότου και του Εθνικού.  Μετά την ολοκλήρωση του ΔΣ της Football League και κατά την έξοδο των εκπροσώπων των ομάδων, ο πρόεδρος του Ηρακλή Ψαχνών, Γιώργος Στούπας δέχθηκε επίθεση στο κεφάλι με λοστό από άγνωστη ομάδα ατόμων.

Ο κ. Στούπας έπεσε στο έδαφος αιμόφυρτος, την ώρα που ο δράστης επιβιβάστηκε σε μοτοσικλέτα –με το συνεργό του- και αποχώρησε, κι ενώ φαίνεται να κινήθηκε ενάντια και του αντιπροέδρου της ΠΑΕ, αλλά δεν κατάφερε να χτυπήσει τον Γιάννη Κεραμιδά.

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Βαγγέλης Ασλανίδης που είναι γιατρός προσέφερε άμεσα τις πρώτες βοήθειες. Άμεσα έφτασε στα γραφεία της Θεμιστοκλέους ασθενοφόρο που μετέφερε το “θύμα” στο νοσοκομείο “Γεννηματάς” κι ενώ φαίνεται πως παρά το ότι έχασε τις αισθήσεις του προς στιγμήν, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

Άνθρωποι της ΠΑΕ Ηρακλής Ψαχνών χαρακτήρισαν την επίθεση στον κ. Στούπα ως δολοφονική απόπειρα! Απ’ την μεριά της, η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε ανακοίνωση που καταδίκασε το συμβάν και ανέφερε: “Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE καταδικάζει κάθε μορφή βίας από όπου και αν προέρχεται, πόσο μάλλον όταν κινδυνεύουν ανθρώπινες ζωές. Ευχόμαστε ολόψυχα στον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ κ. Γ. Στούπα ταχεία ανάρρωση και βρισκόμαστε όλοι δίπλα του”. Στο Νοσοκομείο έχουν μεταβεί άντρες της Ασφάλειας Αττικής για να πάρουν κατάθεση από το θύμα, αφού δεν προκύπτει να είχε καταγγελθεί το περιστατικό.

Αξίζει να σημειωθεί πως νωρίτερα, το Δ.Σ. της FOOTBALL LEAGUE αποφάσισε όπως μετατεθεί η έναρξη του Πρωταθλήματος επ’ αόριστο, λόγω ύπαρξης σοβαρών οικονομικών και θεσμικών προβλημάτων.  Το Δ.Σ. εξέλεξε ομόφωνα επιτροπή αποτελούμενη από τους κ.κ. Σ. Καλογιάννη, Π. Μονεμβασιώτη, Α. Κούγια, Χ. Μέγκλα και Γ. Στούπα .

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

6167665

Μητσοτάκης: Σε πανικό στη Βουλή – Αντί για απαντήσεις, επίθεση και «δεν ντρέπεστε» στην αντιπολίτευση (video)

«Ουδέποτε, δόθηκε καμία εντολή για συγκάλυψη», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης κοιτώντας τους συγγενείς των θυμάτων

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

6167422

Βουλή: Ο λόγος για τα άδεια έδρανα του ΚΚΕ και της Νέας Αριστεράς στην ομιλία της Κωνσταντοπούλου

Μετά την ολοκλήρωση της ομιλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου, οι βουλευτές των δύο κομμάτων επέστρεψαν στις…

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

InCollage 20240328 205245331

Μητσοτάκης: Όλο το παρασκήνιο για τις εκκαθαρίσεις Μπρατάκου και Παπασταύρου

O Κυριάκος Μητσοτάκης φαίνεται πως «παραίτησε» τους δύο στενούς του συνεργάτες προκειμένου να μην απολογηθεί…