Newsroom

Newsroom

Άγιος Παντελεήμονας: Ότι πήρε φωτιά από μόνος του ισχυρίζεται η σύζυγος του θύματος που του πέταξε νέφτι

Η ίδια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν πως τον έλουσε με νέφτι, όμως ισχυρίζεται ότι αυτοπυρπολήθηκε μόνος του ο σύζυγός της.

EK PERIPOLIKO

Άγιος Παντελεήμονας: Η 52χρονη γυναίκα από την Αλβανία που περιέλουσε με νέφτι τον σύζυγό της και του έβαλε φωτιά αρνείται πως εκείνη έβαλε φωτιά στον 57χρον μετά από τον τσακωμό που είχαν, στο διαμέρισμά τους, επί της οδού Μιχαήλ Νομικού 9, στον Άγιο Παντελεήμονα.

Σημειώνεται πως η 52χρονη συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Η ίδια παραδέχτηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν πως τον έλουσε με νέφτι, όμως ισχυρίζεται ότι αυτοπυρπολήθηκε μόνος του ο σύζυγός της. Τα παιδιά τους κατέθεσαν ότι εκείνη δεν κατάλαβε ότι πάνω στον τσακωμό του πέταξε το μπουκάλι με το νέφτι και όχι με νερό και εκείνη την στιγμή το θύμα άναβε τσιγάρο με αποτέλεσμα να αρπάξει αμέσως φωτιά.

Η 52χρονη οδηγήθηκε στο αρμόδιο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας του Αστυνομικού Τμήματος της Ομόνοιας, που διενεργεί την έρευνα και προανάκριση, ενώ το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην μονάδα Εγκαυμάτων του Νοσοκομείου «Γεννηματάς» όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

ισν

Παρέμβαση Ρουβίκωνα για την Παλαιστίνη στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος

Η οργάνωση ανάρτησε σημαίες της Παλαιστίνης στο κτίριο όπου Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί διεθνές συνέδριο για…