Άγιοι Ανάργυροι: Το συγκλονιστικό γράμμα γυναίκας στην 28χρονη που δολοφονήθηκε (εικόνα)

«Γροθιά στο στομάχι» τα λόγια που άφησε μία επιζώσα έμφυλης βίας στο σημείο που έγινε η γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους

6172346

Τους πάντες έχει συγκλονίσει η γυναικοκτονία που συνέβη τη Δευτέρα το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους, όπου ένας 39χρονος άνδρας δολοφόνησε την πρώην σύντροφο του έξω απ’ το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Εκεί τις τελευταίες ώρες μάλιστα μαζεύεται πλήθος κόσμου, με μια γυναίκα η οποία είναι επιζώσα έμφυλης βίας να αφήνει ένα συγκλονιστικό σημείωμα στην 28χρονη Κυριακή που έχασε τη ζωή της τόσο άδικα.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό ανέφερε: «“Αγάπη μου, Κυριακή, πήγα να πεθάνω πριν χρόνια από τον σύζυγό μου και το ίδιο μου φέρθηκε η Αστυνομία Άγ. Παρασκευής. Σου εύχομαι καλό παράδεισο, Ασημίνα”.

Αυτό το αποτύπωσε σήμερα ο φωτογραφικός φακός του INTIME ανάμεσα στα λουλούδια που έχει αφήσει ο κόσμος για τη μνήμη της κοπέλας που δολοφονήθηκε.

gynaikoktonia gramma

Άγιοι Ανάργυροι: Ολόκληρο το τηλεφώνημα της 28χρονης στην Άμεση Δράση – «Έχει έρθει εδώ! Είναι εδώ»

Η γυναικοκτονία της 28χρονης Κυριακής έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων έχει προκαλέσει αποτροπιασμό και οργή για τη στάση της αστυνομίας, η οποία άφησε ανυπεράσπιστη την κοπέλα στα χέρια του βασανιστή της.

Την ίδια στιγμή η συζήτηση της κοπέλας με τον τηλεφωνητή της Άμεσης Δράσης είναι πραγματικά εξοργιστική καθώς ο αστυνομικός πέρα ότι φαίνεται να τον ενδιαφέρει αποκλειστικά το γραφειοκρατικό κομμάτι και όχι τον κίνδυνο που υπάρχει εκείνη τη στιγμή για την κοπέλα, της λέει και το ανεκδιήγητο ότι «το περιπολικό δεν είναι ταξί».

Αυτός είναι ο ανατριχιαστικός διάλογος της 28χρονης με τον αστυνομικό

«Χρειάζομαι κάποιον να με πάει στο σπίτι. Ο πρώην μου έχει πολλά ψυχολογικά προβλήματα, φοβάμαι να πάω μόνη μου» λέει η 28χρονη.

«Το περιπολικό δεν είναι ταξί» ακούγεται να της λένε από την Άμεση Δράση.

«Περιμένει να με εκδικηθεί, να με χτυπήσει» επιμένει η 28χρονη…

«Έχει έρθει εδώ! Είναι εδώ» ακούγεται να λέει…

Αμέσως μετά έρχονται οι κραυγές του κοριτσιού από τις 5 μαχαιριές που δέχεται…

Το τηλέφωνο παρέμεινε ανοιχτό για αρκετά λεπτά μετά την επίθεση, καθώς έπεσε από τα χέρια της 28χρονης και ακούστηκαν όλα…

 

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Καταγραφή 4

Τρόμος στη Νέα Υόρκη: Αεροσκάφος έπεσε σε παραλία ενώ προσπαθούσε να κάνει αναγκαστική προσγείωση- Καρφώθηκε με τη μύτη (video)

Ευτυχώς οι δυο επιβαίνοντες είναι καλά στην υγεία τους