Άγιοι Ανάργυροι: Ο σκοπός έχει κάνει φυλακή – «Η γυναίκα φώναζε βοήθεια και δεν βγήκε από το φυλάκιο» (video)

Απίστευτες είναι οι αποκαλύψεις για την γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους και διαχείριση της υπόθεσης από την αστυνομία

6172345

H αδιανόητη γυναικοκτονία που έγινε έξω από το αστυνομικό τμήμα Αγίων Αναργύρων έχει προκαλέσει οργή κυρίως για τους χειρισμούς της αστυνομίας, η οποία άφησε απροστάτευτη την 28χρονη κοπέλα, τη στιγμή που η ίδια βρέθηκε εκεί για να προστατευτεί από τον βασανιστή της.

Αυτόπτης μάρτυρας, μιλώντας στον ΑΝΤ1, δήλωσε πως μόλις κατέβηκε από το λεωφορείο, στη στάση που βρίσκεται μπροστά στο αστυνομικό τμήμα, είδε μια κοπέλα ενώ μιλούσε στο τηλέφωνο να της επιτίθεται ένας άντρας και να τη μαχαιρώνει.

«Η κοπέλα άρχισε να φωνάζει βοήθεια και δεν είδα κανένα αστυνομικό να βγαίνει. Το αστυνομικό φυλάκιο είναι δύο μέτρα από το σημείο που η κοπέλα δέχθηκε την επίθεση με κουζινομάχαιρο», ανέφερε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Μάλιστα όπως ανέφερε ο ίδιος μάρτυρας ο αστυνομικός φρουρός βγήκε από το φυλάκιο μόνο όταν ο 39χρονος επιχείρησε να αυτοτραυματιστεί.

«Είναι αδιανόητο το σκηνικό που έγινε. Αισθάνομαι μίσος και οργή», είπε σοκαρισμένος και σημείωσε ότι το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων βρίσκεται σε κεντρικότατο σημείο της περιοχής και πάντα υπάρχει περιπολικό απέξω.

Έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης ο αστυνομικός – Υπόχρεος παρουσία σε Α.Τ κάθε μήνα

Σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο 48 ετών φρουρός που δεν βγήκε από το κουβούκλιο, είχε φυλακιστεί για ένα χρόνο για υπόθεση πλαστογραφίας, ενώ εις βάρος του υπάρχει καταδίκη για 8 χρόνια φυλάκισης και πως έχει ξεκινήσει διαδικασία της απόταξης .

Επίσης αναφέρθηκε ότι είναι υπόχρεος παρουσίας σε Α.Τ. μια φορά το μήνα.

Η δικηγόρος του είπε πως ο φρουρός δεν είχε οπτική επαφή. «Δεν είχε οπτική επαφή. Ο εντολέας μου είναι ένας άνθρωπος πολύ έντιμος και θα είχε παρέμβει».

«Ο ίδιος δεν αποδέχτηκε ποτέ την ενοχή για την ποινή που του έχει επιβληθεί. Είχε προσφύγει στα Ευρωπαϊκά δικαστήρια. Αλλά είχε απορριφθεί» , πρόσθεσε.

Ειδήσεις σήμερα:

Συνελήφθη ο γνωστός τραγουδιστής Γιάννης Γιοκαρίνης για ενδοοικογενειακή βία

Καρβέλας: Μετά τον σάλο απαντά με 4 λέξεις για τη συνέντευξη στη Λυμπεράκη

Σάλος με δηλώσεις Μαντούβαλου: «Βασανίζεται ο Μητσοτάκης – Δεν γίνεται μια γυναικοκτονία να χαλάει τα χίλια πράγματα που κάνει» (video)

Συναγερμός στην Αθηνών – Λαμίας: Ανετράπη στρατιωτικό όχημα

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

παο finel

Aμαμονή τέλος μετά απο 12 χρόνια: Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε εκεί που αξίζει στο final -4

Ο μεγαλύτερος «άθλος» στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague ολοκληρώθηκε και πλέον ο Παναθηναϊκός Aktor δίνει…

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

μηστο ευρω

Γκρίνιες και παράπονα βουλευτών για υπουργούς στις συναντήσεις με Μητσοτάκη

Πολλά τα παράπονα των βουλευτών για συμπεριφορές κυβερνητικών αξιωματούχων στις συναντήσεις με Μητσοτάκη.