Άγιοι Ανάργυροι: Ο 39χρονος δεν εμφανίζει κάποια επικίνδυνη διαταραχή (video)

Σε σοβαρή κατάσταση στη ΜΕΘ νοσηλεύεται ο δολοφόνος της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους.

39χρο

Ο επίδεσμος των τραυμάτων του έγινε, για τον 39χρονο σύντροφο της Κυριακής Γρίβα, θύματος γυναικοκτονίας τη Δευτέρα, έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, το όργανο με το οποίο αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο 39χρονος βρισκόταν στο ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού όπου προσπάθησε να αυτοκτονήσει λίγο πριν τις 01:00 τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα φαίνεται να χρησιμοποίησε τους επιδέσμους που του είχαν βάλει οι γιατροί για τα δικά του τραύματα, όταν αυτοτραυματίστηκε, στήριξε τις γάζες σε μια βίδα και προσπάθησε να απαγχονιστεί.

 

Νωρίτερα ο νεαρός είχε εξεταστεί από αρμόδιους ψυχιάτρους, από τους οποίους και διαπιστώθηκε ότι δεν εμφανίζει κάποια επικίνδυνη διαταραχή και συγκεκριμένα ότι μπορεί να εκτίσει κανονικά την ποινή του σε θάλαμο και όχι νοσηλευόμενος στο Ψυχιατρείο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο ΑΝΤ1

«Οι γιατροί δίνουν μάχη για να σωθεί και να γυρίσει στη φυλακή»

«Χθες τα μεσάνυχτα, ο φερόμενος δολοφόνος μεταφέρθηκε διασωληνωμένος στο «Αττικό Νοσοκομείο» και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας», είπε στον σκαι, ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος.

«Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό δίνουν μάχη για να τον σώσουν. Νομίζω θα τα καταφέρουμε για να γυρίσει πίσω στη φυλακή που ανήκει, και όχι στο ψυχιατρικό νοσοκομείο. Εμείς θα κάνουμε ό,τι πρέπει για να γίνει καλά και θα τον παραδώσουμε στη Δικαιοσύνη», τόνισε ο κ. Γιαννάκος.